avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Activitate Alexseby83

Activitate Alexseby83

Buna ziua,am o problema complicata,sunt/am fost angajat la o firma di 01/08/2018 cu contract pe nedeterminat,in data de 14 si 15 am fost la serviciu si am contactat gripa pe 16 dimineata nu am reusit sa merg la serviciu am mers la medicul de familie ca ma simteam ft rau mi a dat tratament cu antibiotic si concediu medical,spunandu mi sa aduc adeverinta de la locul de munca,am sunat Administratorul firmei nu mi a raspuns i am trimis sms spunandui care i situatia nu mi a raspuns in schimb mi a trimis o poza pe whatssapp cu o decizie de incetare a contractului de munca incepand cu data de 15/01/2019 zi in care am lucrat program normal am dovada condica de prezenta si martori colegii,am fost la ITM si mi s a spus ca apar ca radiat din sistem incepand cu data de 15,facand alte verificari acest individ (Admin.)nu a mai achitat contributiile catre stat din luna Septembrie 2018 din acest motiv mi a facut figura asta.pot depune plangere penala la parchet?Nu vrea sa plateasca medicalul si contributiile catre stat mai sunt 4 colegi in aceeasi situatie