Va multumesc mult pentru raspunsul dvs concret si edificator . Va sunt profund recunoscator pentru atentia acordata cazului meu .Va rog sa-mi spuneti in aprilie - urmatorul termen , cand probabil voi fi judecat in lipsa , daca e posibil sa fie data la urgenta o sentinta de executare silita , sau va mai urma alta actiune pentru sentinta finala in cauza . Ma intereseaza mai exact daca se poate termenul la care s-ar emite executarea silita de la declansarea procesului . Cam care ar fi perioada de finalizare a sentintei . Mai mult de o luna ?
Va multumesc anticipat . O zi cat mai placuta
Buna ,
Am avut un contract de internet si telefonie fixa cu Romtelecom , incepind cu vara anului 2006 . Acest contract a fost semnat pentru o perioada de 2 ani de zile . Am folosit acest serviciu ( internet si telefonie fixa ) timp de 6 luni . Nemaiavind bani sa platesc am fost la Romtelecom si am facut o cerere de reziliere . Cind am facut cererea de reziliere la Romtelecom nu am primit nici o hirtie in acest sens , ci pur si simplu cei de acolo au taiat contractul cu un pix . Am ramas cu o datorie de 600 RON . Prin firma eos-ksi am fost trimis in judecata , primul termen a fost acum in martie si urmatorul termen va fi in aprilie . Mentionez ca nu m-am prezentat la primul proces . Cu toate penalitatile suma a ajuns la 2 500 RON . Va rog sa-mi spuneti ce se poate intimpla de acum incolo in cel mai grav caz ? Cum pot fi eu executat silit daca nu am nici un venit personal , nu am nici un bun personal ( locuiesc cu parintii mei ) , nu am nici un ban in nici o banca ?
Mentionez am suferit o operatie foarte complicata si momentan nu am cum sa lucrez .
Eu sunt constient ca am o datorie la Romtelecom de 600 RON , fiind factura neachitata . In nici intr-un caz nu am de unde sa platesc 2 500 RON .
Multumesc anticipat