În anul 2017, am mers în câmp pentru a semăna un teren ce îmi aparține, cu porumb. Am constatat ca era deja semănat cu grâu de altcineva, fapt pentru care am întrebat toți fermierii dacă știe cineva, neafland nimic. Mi-a părut rău să întorc aceasta cultura existenta pentru a semăna porumb, iar datorita faptului ca nu am găsit persoana care mi-a semănat grâu pe teren, am luat hotărârea sa îl păstrez. În perioada recoltării, nu a apărut nicio persoana cu care sa discut în privința acestei culturi cu grâu, iar datorita faptului ca toți vecinii terenului recoltasera deja grâul, am luat decizia de a treierat acest grâu de pe terenul meu. La 1 săptămâna mai târziu, a venit la mine o persoana din alta localitate vecina, care a zis ca a greșit terenul și mi-a cultivat terenul din greșeală cu grâu,dorind sa ii înapoiez toată producția de grâu. Eu nu am acceptat iar acesta a deschis o acțiune în instanță, având o oarecare influenta în rândul avocaților prin prisma unei rude-avocat. Judecatorul a decis sa dea soluție prin "îmbogățirea fără justă cauză", obligandu-ma sa plătesc suma de 1900 de lei, reprezentând însămânțarea și întreținerea terenului, plus 150 lei cheltuieli de judecata. Nu înțeleg, eu am dorit îmbogățirea pe propriul meu teren? Dacă as fi depus plângere penală pentru săvârșirea infracțiunii de tulburare de posesie, ce curs ar fi avut? Dacă as face apel as avea ceva de câștigat din momentul în care eu nu am propus nicio probă în favoarea mea și nu s-a făcut nicio expertiză? Practic reclamantul a spus ca 1900 de lei a plătit el pentru producție, fiind susținut doar de un martor care confirma doar ca a văzut când reclamantul a cumpărat grâu de acești bani, dar nu a văzut dacă l-a semănat pe terenul ce îmi aparține.