avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters54221

Activitate ContSters54221

Va recomand site-ul www.calculatorsalariu.ro, unde puteti face calcule plecind de la brut la net si invers , in lei si in valuta, contributii angajat si angajator si per total!F.bun si actualizat permanent!
Răspuns la discuția TAXA AVIZ AMPLASAMENT
Daca este vorba de taxe platite la primarie sau la alt buget al statului-atunci 635,daca este vreo taxa facturata de vre-o firma( gen bransament, racord etc)-628.Daca doriti capitalizarea ei , atunci puteti sa o includeti in valoarea imobilizarii, daca vreti in anumite conditii si dobinda aferenta creditului din care sa face plata imobilizarii se poate include in valoarea imoblizarii.
Răspuns la discuția Legea 330/2009
A fi sau a nu fi!Boc sau Poc!
Ba mai exista si o OUGR care spune ca drepturile cistigate in instanta ( gen supliment post si treapat de salarizare!) sa platesc in decursul a 2 sau 3 ani!
Asa se intimpla cind Guvernul face legi proaste si anticonstitutionale!
E un hatis si o brambureala aici!
Dar daca i-am votat sa ne fie de bine!
Răspuns la discuția concediere colectiva
Intrucit unii au fost anagajati conform statutului functionarilor publici si ceilalati conform codul muncii ,este normal si firesc ca si inceatarea raporturilor de serviciu respectiv de munca sa fie tratati diferit!
Deci 20 din 20 si nu 20 din 200!
Răspuns la discuția concediu de maternitate
Dimpotriva, daca tineti de amindoua , la calculul indemnizatie cic se tine cont de ambele venituri cu caracter profesional( salariu si pfa)!
Sarcina usoara!
Răspuns la discuția predare inventar
Din cele spuse de dumneavoastra, reiese ca lucrati in domeniul financiar-contabil!
Procedurile interne de predare-primire inventar , dumneavoastra ar trebui sa le cunoasteti cel mai bine!La fel si legislatia aferenta!
Cam alandala lucrurile!
Răspuns la discuția concediu crestere copil
12 luni!
Răspuns la discuția ne trimit acasa...
Verba volant, scripta manet!
In scris ,nu pe vorbe!
Daca veti avea 12 luni lucrate pina la data nasterii cpolului si acestea sint dovedibile cu acte si firmele va elibereaza adeverintele necesare in vederea completarii dosarului pentru indemnizatia cic!
Răspuns la discuția DESFINTARE POST
Desfiintare post sau ,,suspendare post,,?
Ce scrie in contractul dvs individual de munca in aceasta situatie?
Dar in contractul de munca colectiv la nivel de unitate , ramura etc, caci beneficiati de prevederile cele mai favorabile inscrise in aceastea!