In martie anul trecut m-am angajat pe perioada determinata la o societate pana pe 1 octombrie. Inainte de a se termina contractul m-am angajat la o alta societate tot pe perioada determinata (octombrie 2009-octombrie 2010), acum sunt insarcinata in 2 luni si veau sa stiu daca beneficiez de indemnizatia de crestere a copilului in aceste conditii!
Daca veti avea 12 luni lucrate pina la data nasterii cpolului si acestea sint dovedibile cu acte si firmele va elibereaza adeverintele necesare in vederea completarii dosarului pentru indemnizatia cic!
La stabilirea bazei de calcul a indemnizatiei pentru cresterea copilului se iau in considerare toate veniturile profesionale realizate de persoana indreptatita, precum si veniturile aferente perioadelor asimilate.
Baza de calcul a indemnizatiei pentru cresterea copilului se determina ca suma totala a veniturilor realizate in ultimele 12 luni anterior datei nasterii copilului si impartita la 12.
Cuantumul indemnizatiei pentru cresterea copilului se calculeaza prin aplicarea cotei de 85% asupra bazei de calcul stabilite.