Buna ziua,as dori sa stiu daca beneficiez de indemnizatia de somaj pot sa beneficiez si de indemnizatia CIC in acelasi timp? Iar daca ma aflu in momentul nasterii in somaj acesta se ia in calcul la calcularea indemnizatiei? Procentul de 85%se ia in calcul pe veniturile profesionale din ultimele 6 luni? Va multumesc!
In calculul celor 12 luni se ia in considerare si perioada in care persoana respectiva a beneficiat de indemnizatie de somaj, stabilita conform legii - art.1 alin.2 lit.a din OUG nr.148/2005.
La stabilirea bazei de calcul a indemnizatiei pentru cresterea copilului se iau in considerare toate veniturile realizate de persoana indreptatita, precum si veniturile aferente perioadelor asimilate.
Baza de calcul a indemnizatiei pentru cresterea copilului se determina ca suma totala a veniturilor realizate in ultimele 12 luni anterior datei nasterii copilului si impartita la 12. Cuantumul indemnizatiei pentru cresterea copilului se calculeaza prin aplicarea cotei de 85% asupra bazei de calcul astfel stabilite .
Indemnizatie
Vio5
Daca in perioada anterioara nasterii am functionat pe un post unde am avut indemnizatie de conducere, acest venit se ia in calcul pentru stabilirea ... (vezi toată discuția)