avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Activitate dragossterpu

Activitate dragossterpu

Răspuns la discuția Copil furat in maternitate
Pentru doi batrani de peste 80 de ani, nu cred ca este asa de importanta condamnarea unei persoane. Faptul ca ar sti ca traieste ar fi suficient. Oricum multumesc mult de tot.
Le-am promis ca macar voi depune o plangere penala...am tot citit ..dar nu cunosc in ce art s-ar incadra
1967. In anul 1981 parintii au fost chemati la politie pentru ca nu facusera buletinul baiatului.
In anul 1986 aceiasi problema dar cu armata...parintii chemati la politie pentru ca nu se prezentase baiatul pentru indeplinirea stagiului militar si era declarat dezertor. Atunci au incercat autoritatile sa obtina cele doua documente in original, dar nu au reusit.
A nascut copilul viu si sanatos ...in sectorul 3. Tatal dupa ce si-a vazut copilul a fost nevoit sa plece cu obligatii de serviciu din Bucuresti..a ramas mama in spital. Dupa 3 zile, mamei i s-a spus ca pentru ceva analize copilul o sa fie dus la IML. Trebuia sa se intoarca seara de la IML. Nu a mai aparut niciodata. Mamei i-au fost inmanate documentele de nastere si deces de la Sectorul 5. Scrisul pe certificatele de nastere si deces este acelasi , numai semnatura difera. Pentru cele doua documente s-a facut expertiza caligrafica si 100% este acelasi scris. In aceea perioada nu exista nici un document in IML referitor la aceste analize, nu poate prezenta nimeni un certificat de constatare a mortii. Copilul nu a fost returnat familiei pentru inmormantare pe motivul....deja se facusera experimente pe el. Si cam asta este povestea trista a furtului unui copil din maternitatile din Romania. Am nevoie de ajutor pentru a putea demara un proces foarte grav petrecut in Romania.
Copil furat in maternitate. Parintii au primit documente false si nu stiu nimic despre copil