avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Copil furat in maternitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Copil furat in maternitate

Copil furat in maternitate. Parintii au primit documente false si nu stiu nimic despre copil
Cel mai recent răspuns: georgiana.td , utilizator 16:32, 13 Septembrie 2023
Concret care este intrebarea ?
Partea interesata poate depune plngere la unitatea medicala si la politie
Sa dati detalii.. ce documente au primit, de deces ?
Nu au vazut copilul si cred ca li s-a furat ?
A nascut copilul viu si sanatos ...in sectorul 3. Tatal dupa ce si-a vazut copilul a fost nevoit sa plece cu obligatii de serviciu din Bucuresti..a ramas mama in spital. Dupa 3 zile, mamei i s-a spus ca pentru ceva analize copilul o sa fie dus la IML. Trebuia sa se intoarca seara de la IML. Nu a mai aparut niciodata. Mamei i-au fost inmanate documentele de nastere si deces de la Sectorul 5. Scrisul pe certificatele de nastere si deces este acelasi , numai semnatura difera. Pentru cele doua documente s-a facut expertiza caligrafica si 100% este acelasi scris. In aceea perioada nu exista nici un document in IML referitor la aceste analize, nu poate prezenta nimeni un certificat de constatare a mortii. Copilul nu a fost returnat familiei pentru inmormantare pe motivul....deja se facusera experimente pe el. Si cam asta este povestea trista a furtului unui copil din maternitatile din Romania. Am nevoie de ajutor pentru a putea demara un proces foarte grav petrecut in Romania.
Ultima modificare: Luni, 21 Ianuarie 2019
dragossterpu, utilizator
Cand a fost asta ?
1967. In anul 1981 parintii au fost chemati la politie pentru ca nu facusera buletinul baiatului.
In anul 1986 aceiasi problema dar cu armata...parintii chemati la politie pentru ca nu se prezentase baiatul pentru indeplinirea stagiului militar si era declarat dezertor. Atunci au incercat autoritatile sa obtina cele doua documente in original, dar nu au reusit.

Alte discuții în legătură

Vreau sa stiu - copil declarat decedat emanuela1963 emanuela1963 In anul 1983 la data de 8 ianuarie am nascut un baiat prematur si am stat cu acesta timp de 3 saptamini pt a lua in greutate am primit acceptul sa il declar pt ... (vezi toată discuția)
Ajutor inmormantare gruianicolaecristinel gruianicolaecristinel am nascut copilul mort, pot beneficia de ajutor de inmormantare de la primarie? (vezi toată discuția)
Certificat de nastere si alocatie nou nascut mikyangel mikyangel Buna ziua, 1.As dori sa stiu in cazul unui nou nascut a carui parintii nu sunt casatoriti ce acte sunt necesare pentru certificatul de nastere si ... (vezi toată discuția)