avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Activitate Bogdan1321

Activitate Bogdan1321

Răspuns la discuția Am fost prins cu Ecstasy
Iar in aceste conditii, risc inchisoare?
Si cum imi aleg aceasta adresa? Se poate acum sau cand incepe urmarirea penala?
Mai am inca o intrebare, eu locuiesc in Bucuresti, iar adresa de pe buletin este cea de acasa (adica din alt oras) , se poate sa ma inteleg cu procurorul sa imi trimita toate citatiile pe o adresa din Bucuresti? Un prieten care a fost intr-o situatie asemanatoare a reusit sa se inteleaga sa ii trimita pe o adresa din Bucuresti, dar nu stiu daca pur si simplu este doar o intelegere sau e dreptul meu sa schimb adresa. Tind sa mentionez ca nu am viza de flotant si nici prietenul meu nu avea in momentul cand a facut intelegerea
Cantitatea este de fapt 100mg de MDMA adica 0.1g, am gresit unitatea de masura
Buna seara! Am fost prins la un control pe strada cu o jumatate de pastila de Ecstasy care sa zicem ca contine aproximativ 0.1mg de MDMA. Am scos-o de buna voie din chiloti pentru ca m-am speriat, am fost amenintat ca ma baga in masina si ma controleaza la chiloti pentru ca mi-au gasit in portofel un pliculet gol in care as fi putut tine droguri. Pastila o cumparasem de la un dealer necunoscut. Mi s-a intocmit un proces verbal si acum vreau sa stiu ce urmeaza? Tind sa mentionez ca nu am antecedente penale si sunt student in anul I, iar in procesul verbal scrie ca am scos-o de bunavoie, ma gandesc ca poate ar conta