avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost prins cu Ecstasy
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost prins cu Ecstasy

Buna seara! Am fost prins la un control pe strada cu o jumatate de pastila de Ecstasy care sa zicem ca contine aproximativ 0.1mg de MDMA. Am scos-o de buna voie din chiloti pentru ca m-am speriat, am fost amenintat ca ma baga in masina si ma controleaza la chiloti pentru ca mi-au gasit in portofel un pliculet gol in care as fi putut tine droguri. Pastila o cumparasem de la un dealer necunoscut. Mi s-a intocmit un proces verbal si acum vreau sa stiu ce urmeaza? Tind sa mentionez ca nu am antecedente penale si sunt student in anul I, iar in procesul verbal scrie ca am scos-o de bunavoie, ma gandesc ca poate ar conta
Ultima modificare: Luni, 28 Ianuarie 2019
Bogdan1321, utilizator
Cel mai recent răspuns: Bogdan1321 , utilizator 18:21, 30 Ianuarie 2019
Cantitatea este de fapt 100mg de MDMA adica 0.1g, am gresit unitatea de masura
S-a inceput up in rem sub aspectul savarsirii infractiunii prevazute si pedepsite de art. 4 din Legea 143/2000. Pastila gasita asupra dvs se trimite spre expertizare si cand primesc rezultatul, daca se confirma ca este drog, se dispune ca up sa se efectueze in continuare fata de dvs si veti fi citat de DIICOT in calitate de suspect.
În cazul săvârşirii infracţiunilor prevăzute la art. 4, procurorul dispune, în termen de 24 de ore de la începerea urmăririi penale, evaluarea consumatorului de către centrul de prevenire, evaluare şi consiliere antidrog, în scopul includerii acestuia în circuitul integrat de asistenţă a persoanelor consumatoare de droguri.
Cantitatea este mica.
Cu avocat care sa va apere și să va sustina in fata procurorului puteti scapa de cazier.
Este posibil sa vrea sa colaborati si sa ajutati la prinderea celui care v-a vândut.
Mai am inca o intrebare, eu locuiesc in Bucuresti, iar adresa de pe buletin este cea de acasa (adica din alt oras) , se poate sa ma inteleg cu procurorul sa imi trimita toate citatiile pe o adresa din Bucuresti? Un prieten care a fost intr-o situatie asemanatoare a reusit sa se inteleaga sa ii trimita pe o adresa din Bucuresti, dar nu stiu daca pur si simplu este doar o intelegere sau e dreptul meu sa schimb adresa. Tind sa mentionez ca nu am viza de flotant si nici prietenul meu nu avea in momentul cand a facut intelegerea
Ultima modificare: Luni, 28 Ianuarie 2019
Bogdan1321, utilizator
Aveti dreptul sa va alegeti o adresa unde sa va fie comunicate actele de procedura.

Alte discuții în legătură

Posesie drog Daniel22345 Daniel22345 Buna Ziua! Ieri am fost surprins de jandarmerie si aveam la mine o jumatate de pastila ecstasy si un joint care continea in jur de 0.5. Ce masuri ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Un caz stephen2001 stephen2001 Salutare, sunt din Bucuresti si am fost gasit de civili in vama veche cu o cantitate putina de mdma praf. Care sunt consecintele, este nevoie de avocat? (vezi toată discuția)
Posesie drog mare risc pentru consum B3Ni99 B3Ni99 Buna ziua, De curând, la o percheziție asupra mea la o petrecere au fost găsite 1 pastila ecstasy și inca o jumătate. Am declarat ca acestea au fost ... (vezi toată discuția)