avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost prins cu Ecstasy
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost prins cu Ecstasy

Buna seara! Am fost prins la un control pe strada cu o jumatate de pastila de Ecstasy care sa zicem ca contine aproximativ 0.1mg de MDMA. Am scos-o de buna voie din chiloti pentru ca m-am speriat, am fost amenintat ca ma baga in masina si ma controleaza la chiloti pentru ca mi-au gasit in portofel un pliculet gol in care as fi putut tine droguri. Pastila o cumparasem de la un dealer necunoscut. Mi s-a intocmit un proces verbal si acum vreau sa stiu ce urmeaza? Tind sa mentionez ca nu am antecedente penale si sunt student in anul I, iar in procesul verbal scrie ca am scos-o de bunavoie, ma gandesc ca poate ar conta
Ultima modificare: Luni, 28 Ianuarie 2019
Bogdan1321, utilizator
Cel mai recent răspuns: Bogdan1321 , utilizator 18:21, 30 Ianuarie 2019
Si cum imi aleg aceasta adresa? Se poate acum sau cand incepe urmarirea penala?
Cand veti fi citat in calitate de suspect, o indicati.
Iar in aceste conditii, risc inchisoare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posesie drog Daniel22345 Daniel22345 Buna Ziua! Ieri am fost surprins de jandarmerie si aveam la mine o jumatate de pastila ecstasy si un joint care continea in jur de 0.5. Ce masuri ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Un caz stephen2001 stephen2001 Salutare, sunt din Bucuresti si am fost gasit de civili in vama veche cu o cantitate putina de mdma praf. Care sunt consecintele, este nevoie de avocat? (vezi toată discuția)
Posesie drog mare risc pentru consum B3Ni99 B3Ni99 Buna ziua, De curând, la o percheziție asupra mea la o petrecere au fost găsite 1 pastila ecstasy și inca o jumătate. Am declarat ca acestea au fost ... (vezi toată discuția)