avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Posesie drog
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Posesie drog

Buna Ziua! Ieri am fost surprins de jandarmerie si aveam la mine o jumatate de pastila ecstasy si un joint care continea in jur de 0.5. Ce masuri ar trebui sa iau in situatia asta?
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Daniel22345 , utilizator 18:25, 11 Februarie 2018
Sa fiti pregatit pentru a da explicatii....


Cabinet de Avocat "Dragos Barnea Madalin" a scris:

Sa fiti pregatit pentru a da explicatii....

Credeti ca se va ajunge la puscarie?
Daca nu sunteti recidivist, sunt sanse sa nu ajungeti la puscarie.
Drogurile erau pentru consum propriu?


Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Daca nu sunteti recidivist, sunt sanse sa nu ajungeti la puscarie.
Drogurile erau pentru consum propriu?

Este pentru prima oara cand am probleme cu politia. Da erau pentru consum propriu.
S-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii prevazute si pedepsite de art. 4 din Legea 143/2000 si s-a inceput up in rem. Drogurile au fost sigilate si trimise la expertiza. Dupa ce se primeste rezultatul si se confirma faptul ca sunt droguri, organul de up dispune ca up sa se efecueze in continuare si impotriva dvs, moment de la care veti capata calitatea de suspect.
Veti fi citat in vederea aducerii la cunostinta a acuzatiilor.
În cazul săvârşirii infracţiunilor prevăzute la art. 4, procurorul dispune, în termen de 24 de ore de la începerea urmăririi penale, evaluarea consumatorului de către centrul de prevenire, evaluare şi consiliere antidrog, în scopul includerii acestuia în circuitul integrat de asistenţă a persoanelor consumatoare de droguri.

Alte discuții în legătură

Posesie substante ilegale Tedy_r2 Tedy_r2 Salut, Am fost prins de catre jandarmerie, alaturi de un prieten cu 2 jointuri. acestia ne-au dus la cea mai apropriata sectie unde ne-au luat ... (vezi toată discuția)
Posesie drog mare risc pentru consum B3Ni99 B3Ni99 Buna ziua, De curând, la o percheziție asupra mea la o petrecere au fost găsite 1 pastila ecstasy și inca o jumătate. Am declarat ca acestea au fost ... (vezi toată discuția)
Am fost prins cu ecstasy Bogdan1321 Bogdan1321 Buna seara! Am fost prins la un control pe strada cu o jumatate de pastila de Ecstasy care sa zicem ca contine aproximativ 0.1mg de MDMA. Am scos-o de buna ... (vezi toată discuția)