Buna ziua! Sunt functionar public in cadrul unei primarii din mediul rural. Din noiembrie 2015 ma aflu in concediu medical ca urmare a diagnosticarii cu cancer mamar. Din fericire momentele grele au fost depasite cu succes! In perioada de concediu medical am primit salariul integral, 100%. Intre timp salariile bugetarilor au crescut. Eu nu am beneficiat, insa de aceste cresteri. Intreb daca este corect ca eu sa nu beneficiez de aceste cresteri salariale. Multumesc!
Buna ziua!
Locuiesc din anul 2005 intr-un apartament cu chirie, ANL, in Oltenita. Desi, fara a fi anuntata intr-un mod legal, printr-un act inregistrat, pentru prelungirea contractului(acesta urmand a expira in iunie a.c.), am depus dosarul , in termen limita, afland, ca una dintre conditii ar fi pastrarea locului de munca in oras. Mentionez ca, in urma cu sase luni, vechiul loc de munca s-a restructurat, urmand a ma angaja intr-o localitate limitrofa la o distanta de 5 km. Consider ca prin aceasta conditie, care nu se afla inscrisa in contractul de inchiriere, mi se incalca dreptul la munca, fiind nevoita sa raman in strada, neexistand niciun alt motiv, legal. Ce pot sa fac?