avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Prelungire contract chirie ANL
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Prelungire contract chirie ANL

Buna ziua!
Locuiesc din anul 2005 intr-un apartament cu chirie, ANL, in Oltenita. Desi, fara a fi anuntata intr-un mod legal, printr-un act inregistrat, pentru prelungirea contractului(acesta urmand a expira in iunie a.c.), am depus dosarul , in termen limita, afland, ca una dintre conditii ar fi pastrarea locului de munca in oras. Mentionez ca, in urma cu sase luni, vechiul loc de munca s-a restructurat, urmand a ma angaja intr-o localitate limitrofa la o distanta de 5 km. Consider ca prin aceasta conditie, care nu se afla inscrisa in contractul de inchiriere, mi se incalca dreptul la munca, fiind nevoita sa raman in strada, neexistand niciun alt motiv, legal. Ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: PAS22 , utilizator 18:12, 30 Martie 2010
Nu cred ca puteti pierde locuinta pe care o detineti la momentul actual.
Una dintre obligatiile dv. contractuale este aceea de a locui efectiv in acel apartament. Daca locul dv de munca este si la 100 km distanta, insa locuiti in imobil, frecvent, nu este un motiv de reziliere a contractului. Nu este vorba de o incalcare a dreptului la munca, ci o demonstrare a necesitatii dumneavoastra privind locuinta ANL, locuinta cu regim special.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare locuinta cu chirie de la anl ancasiia ancasiia Locuiesc intr-un apartament cu chirie de la ANL si am inteles ca dupa 5 ani se poate cumpara. Problema mea este urmataorea: dosarul de inchiriere a fost facut ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! locuiesc împreună cu soția într-o locuință ... Girti Girti Bună ziua! Locuiesc împreună cu soția într-o locuință ANL din 2015, iar de curând soția a moștenit un apartament în aceeași localitate și a ... (vezi toată discuția)
Asigurare obligatorie locuinta anl mitrache_v mitrache_v Buna ziua! Va rog frumos sa îmi spuneți și mie dacă sunt obligat sa fac asigurare obligatorie pt locuința (conform legii 260/2008, republicata ... (vezi toată discuția)