avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Activitate Bradescu Eugen

Activitate Bradescu Eugen

Răspuns la discuția Pensie grupa 2 de munca
Cine mai poata sa aiba competente asupra arhivei?.Lichidatorul IAS-ului zice ca nu mai are nici o legatura dar nici nu rezulta ca a predat-o cuiva.Unde as mai putea sa ma adresez?.
Multumesc.
Răspuns la discuția Pensie grupa 2 de munca
Dupa incheierea activitatii lichdatorului arhiva n-a fost predata nimanui(Arhiva de Stat sau alt lichidator).Practic e ca si cum nu ar exista.Unde m-as mai putea adresa?.
Buna ziua,Am lucratca sef de ferma intr-un fost IAS, din 1979 pana in 2001,cand a fost lichidat.Am o vechime totala in munca de 37,2 ani.De la fostul IAS,am un proces-verbal prin care Consiliul de administratie aproba grupele de munca,respectiv grupa 2 pentu sef ferma iar de la lichidator am o adeverinta din care rezulta ca am 20 de ani vechime in grupa 2 in procent de 80%.Casa de pensii mi-a respins dosarul pe motiv ca procesul-verbal nu era specificat in adeverinta.Lichidatorul si-a incheiat activitatea si nu mai vrea sa elibereze nici un act,cladirile au fost vandute unei firme care a intrat in insolventa,a fost luata de alta firma care a intrat si ea in insolventa.Arhiva n-a fost predata nimanui,este intr-o stare jalnica.Ce pot sa fac in cazul de fata?.Multumesc.