avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Activitate carvas

Activitate carvas

si noi am dat blocul pe casa, cu mari eforturi credite etc.Am cautat mult si am incecat sa evitam vecinii zgomotosi.Am gasit o oaza de liniste care a durat doar cateva luni.La duplexul alaturat s-a mutat in chirie o familie ce detine 8 caine, 15 pisici si alte animale mici.
La cealalta jumatate a aceluiasi duplex alaturat, vecinii si-au luat si ei un caine care latra foarte ascutit, non stop la orice miscare.Nu ne putem odihni, nu putem iesi in curte.De vandut nu mai putem vinde, nimeni nu ar cumpara o casa cu asemenea vecini.
Vecinii cu multe animale sustin ca sunt ale lor, dar am descoperit ca au o organizatie de adapost animale, pentru care primesc ajutoare financiare, din care isi platesc chiria. Nu au adunat intr-un an si jumatate niciodata materiile fecale provenite de la aceste animale.Vara este imposibil sa stai in curte din cauza mirosului,mustelor si al zgomotului ( cainii se afla la 2-3 metri distanta de curtea vecinilor, spatiile curtilor fiind foarte mici).Toti vecinii sunt deranjati, am facut impreuna plangere la politia locala, la directia sanitar veterinara, la mediu si nimic.
Este un focar de infectie pentru noi si copii nostri!Este o sursa de zgomot continuu, cainii latra si urla mai ales cand stapanii nu sunt acasa.Nu sunt ingrijiti, se scarpina de casa care arata ca un cotet murdar acum.Nu primesc suficienta mancare, latra seara de foame mai les cand simt miros de mancare la noi.In perioadele de concediu, cand vecii sunt plecati, vine cineva la cateva zile sa le dea mancare, in rest sunt flamanzi si urla zeci de minute in sir.
Ne plac animalele, avem si noi o pisica.Sunt de acord cu detinerea lor dar ele trebuie ingrijite si educate.Avem in primul rand responsabilitatea sa nu deranjam vecinii.
Ar trebui sa existe legi care sa limiteze numarul animalelor de companie in cartierele rezidentiale, care sa reglementeze tulburarea linistii si a sigurantei vecinilor, asa cum exista in alte tari civilizate.
Va rog sa imi dati un sfat, ce masuri am putea lua in aceasta situatie de cosmar!
PS: am incercat initial cu vorba buna, i-am rugat macar sa adune materiile fecale si niciun rezultat.Va dati seama ce inseamna mii de materii fecale pe o suprafata de 50 metri patrati!
Multumesc anticipat pentru ajutor!