avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Activitate bogdan.bociu

Activitate bogdan.bociu

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Deci, ar fi bine sa demonstrez ca au fost neglijati de ea! Dar ca a plecat trei zile de acasa cu el asta nu inseamna neglijare?

gi-jane2 a scris:

Pentru un divort, infidelitatea e un motiv f serios , insa copii nu au legatura cu asta, decat daca sunt neglijati din aceasta pricina.. e femeia indragostita incat uita de copii, altfel, nu.
Oricum, ambii veti exercita autoritatea parinteasca, nu se pune problema de tutela ca ambii parinti sunt in viata.. Disputa va fi practic numai pt locul in care vor sta copiii, cu dvs sau cu mama.
Incercati si cereti ca locuinta copiilor sa fie la dvs si daca si ei zic cand vor fi asculati ca vor si dovediti ca si pana la divort v-ati ocupat de ei si sunt atasati de dvs.. atunci, instanta va aproba cererea..

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Si acest argument imi creeaza vreun avantaj?

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Nu are nici o relevanță motivul invocat de dvs în stabilirea domiciliului minorilor și obținerea custodie exclusive.Probele respective pot sa constituie un argument serios pt un divorț din culpă exclusivă a soției dar atat.

Eu am probe concrete cum ca sotia mea are relatii extraconjugale ( inregistrari audio, video, martori ). Chiar au fost impreuna intr-un alt judet, cazati la hotel in aceeasi camera, trei zile ( probabil parasire domiciliu !? ). In cazul unui divort se pot aduce aceste probe in instanta in vederea obtinerii tutelei celor doi copii pe care ii avem impreuna, de 9 si 14 ani? Cu restul bunurilor ne-am inteles de principiu, copiii au ramas obiectul disputei.