istudor adriana a scris:
poti sa-ti faci tu SRL (ai facilitati ca student) iar prietenul tau poate fi PFA si faceti o asociere fara personalitate juridica pentru a imparti chelt si veniturile (iti trebuie si un contabil bun care sa stie bine cum se procedeaza..eu pot recomanda cativa) . In ceea ce priveste serviciile pe internet .. ce fel de activitate mai exact? comert prin internet sau ce anume vrei sa faci pe net? (nu iti cer sa divulgi secretele de afacere doar ca obiect de activitate ) ca sa te pot ajuta...
Activitatea se va desfasura 100% online. Se cumpara si se vinde pe internet totul (prin firma). Nu e nimic palpabil, fizic. Totul tine de domeniul informatiei. Toti clientii mei au nevoie de un calculator pt a putea beneficia de serviciile pe care le ofer. Toate dovezile de plata, etc vor fi in format electronic. Mai explicit de atat nu stiu daca pot fi.
M-am documentat cat am putut si ce am gasit mai relevant a fost
Legea privind inregistrarea operatiunilor comerciale prin mijloace electronice. Tot ce mi-a placut de acolo a fost ca in sfarsit si in romania se poate desfasura o afacere fara sa te ingropi in hartii... sper. Am dreptate? Am inteles bine?
Si cum spune si lory10, 5-6 mil nu e un capat de lume daca vrei cu adevarat sa faci ceva.