avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Activitate Alin.claudiu

Activitate Alin.claudiu

Buna seara.
Am si eu o nelămurire, în 10.2018 am cumparat un autoturism înmatriculat în bulgaria , iar dupa expirarea numerelor am hotarat sa o inmatriculez in romania , doar ca atunci cand am fost la RAR mașina avea probleme si a fost blocată în sistem iar actele oprite de poliție. La sfârșitul anului 2019 am fost înștiințat că pot merge sa ridic actele si sa inmatriculez autoturismul , am fost în luna a 12.2019 am efectuat RAR-ul iar in ianuarie 2020 am fost sa o inmatriculez si mi s-a spus ca trebuie sa plătesc impozitul .
Eu din cate stiu si am intrebat diferite persoane primul an nu se plătește.
Si vroiam sa stiu care este primul an scutit de impozit ,pentru ca stiu ca este anul în care o inmatriculez nu anul în care am cumparat mașina...
Multumesc mult ,o seara buna
Păi am fost la poliție unde am actele si am intrebat ce s-a mai întâmplat, si mi-au spus că au primit raspuns de u de este problema mașinii. Este vorba de un credit bancar facut in 2016 la care persoana respectiva a plătit doar un an ,iar masina a fost dată în urmarire in 2018 .
Mi-au spus ca trebuie sa astept sa o scoata de acolo de sub urmarire ..
Si imi spusese ca pot cere prelungirea numerelor provizorii in instanta .

ynocentta a scris:

Problema prioritara este sa puteti solutiona problemele din tara de provenienta vehicul
Daca inspectorii RAR au blocat si retinut documentele vehiculului,inseamna ca vehiculul este
inregistrat drept furat in tara de provenienta
Solutionarea problemelor de furturi auto inregistrate in evidenta internationala,de regula se solutioneaza in timp indelungat

Buna seara.am si eu o problema , am achiziționat o masina din afara țării, am fost si am scos numere provizorii si cand m-am dus la rar ,au găsit probleme cu masina in tara respectiva . Acum am o dovadă că actele au rămas la ei si mi-au expirat numerele provizorii .
Am auzit ca pot prelungi valabilitatea numerelor provizorii pana la finalizarea dosarului .
Ma puteti ajuta cu cateva informatii despre cum as putea sa obtin prelungirea numerelor?
Multumesc anticipat