Da si cred ca se fac si niste abuzuri ,de aceea doresc sa fac contestatie la tribunal dar nu sunt convins ,sa nu gresesc.
Pe decizie am termen de 30 de zile pentru contestatie.
Am 3 ani in firma,primesc decizie de desfacere a contractului de munca si pasul urmator contract nou pe 3 luni,sa nu cum va sa mai am curajul sa negociez salariul ca deja am primit prea mult 2140 lei pentru functia de operator masini unelte CNC.
As dori sa stiu daca au procedat corect prin desfacerea contractului meu de munca si reangajarea pe acelasi post pentru a contiuna din nou cu contracte determinate pe perioade stabilite de firma in decursul a 3 ani invocand codul muncii,termen pe care eu deja l-am parcurs
Contractul individual de munca pe durata determinata nu poate fi incheiat pe o perioada mai mare de 36 de luni.(Codul muncii-capitolul 6 art. 84,pct.1)
In data de 27/01/2019 imi expira contractul de munca in firma Decayeux pe perioada determinata astfel am atins vechimea de 36 de luni in firma.Iar in data de 25/01/2019 am primit decizia de incetare a contractului fara preaviz de 20 de zile conform contractului si m-i s-a refacut un nou contract pe durata de 3 luni.As dori sa fac o contestatie la tribunal pentru ca eu consider ca motivul principal pentru care nu m-i s-a facut contractul pe perioada nederminata a fost un tabel pe care l-am semnat precum ca nu as mai fi de acord sa lucram in 4 schimburi,tabel ce a fost semnat de 20 de oameni din 28.Multumesc.