In data de 27/01/2019 imi expira contractul de munca in firma Decayeux pe perioada determinata astfel am atins vechimea de 36 de luni in firma.Iar in data de 25/01/2019 am primit decizia de incetare a contractului fara preaviz de 20 de zile conform contractului si m-i s-a refacut un nou contract pe durata de 3 luni.As dori sa fac o contestatie la tribunal pentru ca eu consider ca motivul principal pentru care nu m-i s-a facut contractul pe perioada nederminata a fost un tabel pe care l-am semnat precum ca nu as mai fi de acord sa lucram in 4 schimburi,tabel ce a fost semnat de 20 de oameni din 28.Multumesc.
Indiferent care e motivul, oricum pe 27 va expira de drept. Faptul ca vi s-a prelungit pe o perioada de 3 luni este unul pozitiv.
Nu aveti nici o sansa intr-un litigiu de munca.
Contractul individual de munca pe durata determinata nu poate fi incheiat pe o perioada mai mare de 36 de luni.(Codul muncii-capitolul 6 art. 84,pct.1)
As dori sa stiu daca au procedat corect prin desfacerea contractului meu de munca si reangajarea pe acelasi post pentru a contiuna din nou cu contracte determinate pe perioade stabilite de firma in decursul a 3 ani invocand codul muncii,termen pe care eu deja l-am parcurs
Contract de munca
George C
Am fost angajat pe o perioada determinata de 3 luni dupa care mi s-a prelungit contractul din nou cu 3 luni.La expirarea acestor luni mi s-a prelungit ... (vezi toată discuția)
Informare
24mirela
Daca in urma cu o zi am incheiat un contract de munca individual cu perioada determinata pe 3 luni, astazi am fost informata ca perioada s-a majorat la 6 ... (vezi toată discuția)