avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contestatie la decizia de incetare a contractului ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contestatie la decizia de incetare a contractului individual de munca

In data de 27/01/2019 imi expira contractul de munca in firma Decayeux pe perioada determinata astfel am atins vechimea de 36 de luni in firma.Iar in data de 25/01/2019 am primit decizia de incetare a contractului fara preaviz de 20 de zile conform contractului si m-i s-a refacut un nou contract pe durata de 3 luni.As dori sa fac o contestatie la tribunal pentru ca eu consider ca motivul principal pentru care nu m-i s-a facut contractul pe perioada nederminata a fost un tabel pe care l-am semnat precum ca nu as mai fi de acord sa lucram in 4 schimburi,tabel ce a fost semnat de 20 de oameni din 28.Multumesc.
C.i.m. au fost pe perioade de 1,3,6 luni si am semnat de aproximativ 6-7 ori.
Ati primit si acte de incetare a c.i..m.?

Codul Muncii prevede ca, intre aceleasi parti se pot incheia succesiv cel mult 3 contracte individuale de munca pe durata determinata.
Da si cred ca se fac si niste abuzuri ,de aceea doresc sa fac contestatie la tribunal dar nu sunt convins ,sa nu gresesc.

Pe decizie am termen de 30 de zile pentru contestatie.

Am 3 ani in firma,primesc decizie de desfacere a contractului de munca si pasul urmator contract nou pe 3 luni,sa nu cum va sa mai am curajul sa negociez salariul ca deja am primit prea mult 2140 lei pentru functia de operator masini unelte CNC.
Ultima modificare: Duminică, 27 Ianuarie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Ce articol de incetare este mentionat in c.i.m. ?
Art.56 ali.1 dinC.M legea 53/2003

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca George C George C Am fost angajat pe o perioada determinata de 3 luni dupa care mi s-a prelungit contractul din nou cu 3 luni.La expirarea acestor luni mi s-a prelungit ... (vezi toată discuția)
Informare 24mirela 24mirela Daca in urma cu o zi am incheiat un contract de munca individual cu perioada determinata pe 3 luni, astazi am fost informata ca perioada s-a majorat la 6 ... (vezi toată discuția)
Prelungire cim determinat dinamo2010 dinamo2010 daca am fost angajat in 2012 cu contract pe perioada determinata de 1 an si in 2013 s a mai prelungit cu 1 an si acum s-a mai prelungit pe 1 an. fiind deja al ... (vezi toată discuția)