avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Activitate Puescu94

Activitate Puescu94

Răspuns la discuția Drepturile din fata curtii
As incerca si chestia sa le pun masina pe partea lor ca e si o camera pusa pe stalp si in momentul in care ar face ceva la masina am dovezi

Puescu94 a scris:

Pe partea lor ei au sant+1 metru de gazon iar pe partea mea santul este astupat (va pun si o poza casa va dati seama) exista ceva ce poate le interzice sa o mai lase acolo?

Ionut.ion a scris:

Parcati si dvs. masina in fata curti dumnealui, poate chemati si cativa prieteni/prietene cu masinile, daca nu este parcarea interzisa in zona, nu.i incurcati accesul in curte si va avariaza masinile...recuparati dauna in instanta, cu toate ca nu cred ca se va ajunge acolo...
In fata casei dvs. exista trotuar?
Daca da, din ce cunosc, trebuie sa exista o distanta minima de 1 m intre gard si masina parcata, pentru circulatia pietonilor, mamelo cu copii in carucioare, etc.

Pe partea lor ei au sant+1 metru de gazon iar pe partea mea santul este astupat (va pun si o poza casa va dati seama) exista ceva ce poate le interzice sa o mai lase acolo?

Ionut.ion a scris:

Parcati si dvs. masina in fata curti dumnealui, poate chemati si cativa prieteni/prietene cu masinile, daca nu este parcarea interzisa in zona, nu.i incurcati accesul in curte si va avariaza masinile...recuparati dauna in instanta, cu toate ca nu cred ca se va ajunge acolo...
In fata casei dvs. exista trotuar?
Daca da, din ce cunosc, trebuie sa exista o distanta minima de 1 m intre gard si masina parcata, pentru circulatia pietonilor, mamelo cu copii in carucioare, etc.

Da am discutat in nenumarate randuri dar fara nicio rezolvare.Cred ca cel mai sigur mod ar fi sa apelez la politie si sa vad ce pot rezolva.O fi drum public dar si el.are loc in fata casei lui unde poate parca.

raluk0207 a scris:

Astea nu sunt argumente care să conteze.
Iar pentru urmărire, va trebuie dovezi. Dacă masina e goală, cine să vă urmărească?
Ati discutat direct cu vecinul?

Nu pot monta stalpi pentru ca ma incurca si pe mine daca las masina mea. Si cu semnul in gard ar fi o solutie dar la cat de nesimtiti sunt sigur nu o sa ii incurce semnul acela. Ma gandeam sa ma duc la politie si sa le spun ca isi lasa masina atat de aproape de gard incat mie mi se lasa toata greutatea pe gard sau ca ma simt urmarit.

raluk0207 a scris:

O discuție directă, un semn mare pe gard "nu parcati" si in ultima instanta montarea unor stalpi mici.

Buna seara. Am un vecin care isi lasa masina drept in fata curtii mele chiar aproape de gard.Exista vreo modalitate pentru a il obliga sa isi tina masina pe partea lui pentru ca si el are spatiu in fata curtii.El isi face curatenie la el la.poarta si isi tine masina in fata curtii mele.