avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 364 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drepturile din fata curtii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drepturile din fata curtii

Buna seara. Am un vecin care isi lasa masina drept in fata curtii mele chiar aproape de gard.Exista vreo modalitate pentru a il obliga sa isi tina masina pe partea lui pentru ca si el are spatiu in fata curtii.El isi face curatenie la el la.poarta si isi tine masina in fata curtii mele.
Cel mai recent răspuns: Puescu94 , utilizator 11:36, 28 Ianuarie 2019
O discuție directă, un semn mare pe gard "nu parcati" si in ultima instanta montarea unor stalpi mici.
Nu pot monta stalpi pentru ca ma incurca si pe mine daca las masina mea. Si cu semnul in gard ar fi o solutie dar la cat de nesimtiti sunt sigur nu o sa ii incurce semnul acela. Ma gandeam sa ma duc la politie si sa le spun ca isi lasa masina atat de aproape de gard incat mie mi se lasa toata greutatea pe gard sau ca ma simt urmarit.

raluk0207 a scris:

O discuție directă, un semn mare pe gard "nu parcati" si in ultima instanta montarea unor stalpi mici.

Astea nu sunt argumente care să conteze.
Iar pentru urmărire, va trebuie dovezi. Dacă masina e goală, cine să vă urmărească?
Ati discutat direct cu vecinul?
Da am discutat in nenumarate randuri dar fara nicio rezolvare.Cred ca cel mai sigur mod ar fi sa apelez la politie si sa vad ce pot rezolva.O fi drum public dar si el.are loc in fata casei lui unde poate parca.

raluk0207 a scris:

Astea nu sunt argumente care să conteze.
Iar pentru urmărire, va trebuie dovezi. Dacă masina e goală, cine să vă urmărească?
Ati discutat direct cu vecinul?

Parcati si dvs. masina in fata curti dumnealui, poate chemati si cativa prieteni/prietene cu masinile, daca nu este parcarea interzisa in zona, nu.i incurcati accesul in curte si va avariaza masinile...recuparati dauna in instanta, cu toate ca nu cred ca se va ajunge acolo...
In fata casei dvs. exista trotuar?
Daca da, din ce cunosc, trebuie sa exista o distanta minima de 1 m intre gard si masina parcata, pentru circulatia pietonilor, mamelo cu copii in carucioare, etc.
Ultima modificare: Luni, 28 Ianuarie 2019
Ionut.ion, utilizator

Alte discuții în legătură

Probleme legate de parcare ContSters66930 ContSters66930 Buna ziua.... Locuiesc in sectorul 6 la curte. Doresc sa stiu si eu ce lege.... sau ce act obliga un sofer sa nu parcheze masina in fata portilor proprietatii ... (vezi toată discuția)
Autorizatie pentru panou publicitar Ionut_Gabriel Ionut_Gabriel Buna seara, aveti idee daca este nevoie de autorizatie pentru a monta un panou cu mesajul : Parcarea interzisa/ panoul va fi montat pe gardul curtii ... (vezi toată discuția)
Ocupare abuziva parcare rezidentiala privata Iosimdr Iosimdr Locuim intr-un bloc cu 6 apartamente care dispune de 6 locuri de parcare primite de fiecare pe baza de contract de vanzare-cumparare. Parcarea reprezinta cota ... (vezi toată discuția)