avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 270 soluții astăzi
Forum Activitate Elena_49

Activitate Elena_49

Răspuns la discuția datorii intretinere
va multumesc din suflet pentru raspunsuri, mi-ati fost de mare ajutor!
multumesc domnul avocat, acum astept sa imi vina citatie sa ma prezint la tribunal, dar este normal sa platesc cheltuielile de judecata inaintea procesului?
eu i-am propus sa ma dea in judecata pentru a cere o expertiza contabila asupra sumei pe care o datorez!
acum mai am suma de 24000 de lei din 39800de lei
iar luna aceasta mi-a venit de plata 978 de lei pe o singura luna, pentru o camera de 12 m2
buna ziua
am avut o datorie foarte mare la intretinere, din care am platit jumatate si mai am jumatate de plata.
problema este ca desi am inceput sa platesc, presedintele de asociatie tot trage de mine sa platesc ca daca nu ma da in judecata si o sa imi ia casa la licitatie.eu nu am posibilitatea sa platesc integral toata suma ce a ramas, doar treptat.
mentionez faptul ca presedintele de asociatie are in imobilul in care locuiesc aproximativ 10 propietati si inca mai continua sa dea oamenii in judecata si sa le cumpere camerele la licitatie!
la ultima sedinta cu propietarii l-am rugat sa ma dea in judecata pentru a cere si o expertiza contabila asupra sumei pe care o datorez, deoarece mi se pare ca au socotit mult mai mult decat datorez! in urmatoarea luna, la afisajul de la intretinere erau trecute la „ salarii si cheltuieli administrative” suma de 496 de lei in timp ce toti vecinii aveau suma de 22 de lei.
cand am fost la asociatie si am intrebat de ce am aceasta suma, au spus ca sunt cheltuielile de judecata!
este corect faptul ca m-au pus sa platesc cheltuielile de judecata inainte sa inceapa procesul?
va multumesc!