avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Activitate cristi.catalin

Activitate cristi.catalin

Buna ziua,

Am achizitionat un autoturism nou de la un dealer din Romania (masina a fost produsa in Germania) iar la cateva zile am observat ca masina nu este conforma cu oferta semnata (lipsesc anumite echipamente standard de pe masina).
Dealerul a zis ca nu pot merge nicaieri deoarece am semnat procesul verbal de predare / primire. Dar optiunea lipsa nu se putea observat decat seara.
Am vreo sansa daca apelez la anpc? Sau daca merg in instanta?

Va multumesc!
O zi buna!
Răspuns la discuția Modernizare apartament
- in cat timp ar trebui sa imi raspunda asociatia si la ce persoana din asociatie ar trebui sa merg (presedinte, administrator, etc)?
- ce pot face in caz de refuz al asociatiei? nu pot tine lucrarile pe loc / sau sa raman cu lucrarile neterminate
* din cate am inteles blocul are robineti proprii iar doamna care se ocupa de mentenanta blocului sta in aceeasi scara (dar aceasta refuza din motive personale sa inchida coloana)
* legat de plata eu suport costurile de reparatie deoarece este la mine in casa
Salut,

Am achizitionat recent un apartament intr-un bloc vechi. Dupa cumparare s-a inceput procesul de renovare deoarece apartamentul nu era locuibil.
In momentul in care am inceput lucrarile de renovare am observat ca nu toate caloriferele din casa au robineti pentru a putea opri apa si amenaja zona aferenta caloriferelor. Am mers la asociatie si am cerut sa se opresca coloana respectiva pentru 1 ora pentru a putea pune robineti generali pe calorifere, dar aceasta refuza iar eu nu imi pot termina lucrarile. Apartamentul este luat prin credit ipotecar.
Ce pot face in aceasta situatie? As dori o cale legala sa pot sa imi termina lucrarile de renovare si sa ma pot muta in apartament.

Multumesc!