avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Achizitionare autoturism
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Achizitionare autoturism

Buna ziua,

Am achizitionat un autoturism nou de la un dealer din Romania (masina a fost produsa in Germania) iar la cateva zile am observat ca masina nu este conforma cu oferta semnata (lipsesc anumite echipamente standard de pe masina).
Dealerul a zis ca nu pot merge nicaieri deoarece am semnat procesul verbal de predare / primire. Dar optiunea lipsa nu se putea observat decat seara.
Am vreo sansa daca apelez la anpc? Sau daca merg in instanta?

Va multumesc!
O zi buna!

Alte discuții în legătură

Cumpararea masina cu cash - recuperare avans av11 av11 Buna ziua! Am dat comanda (pe persoana juridica) de un Logan la un dealer. Am platit aproximativ 75% din valoarea totala a masinii prin banca (OP), pe ... (vezi toată discuția)
Autoturism nelivrat conform contractului; ce pot face? dipopa dipopa Buna ziua, In data de 16.03.2022 am incheiat un contract de vanzare-cumparare pt un autoturism Kia Sportage 1.6 T-GDI HEV 6AT 4x4 Business Line + optionale ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am fost la un dealer auto pentru achiziția unui ... necula.ioan necula.ioan Bună ziua, am fost la un dealer auto pentru achiziția unui autoturism nou. Dealerul mi-a ofertat o mașină nouă achiziționată de el în noiembrie 2023 ... (vezi toată discuția)