@CLAUDIU LASCOSCHI
Buna ziua , eu am renunțat la avocata nefiind mulțumită de prestările dumneaei. Acum 3 zile a trimis la tribunal ca nu mă mai reprezintă . Iar eu luni am proces , doresc sa cer un alt termen sa am timp sa imi găsesc un alt avocat care sa mă reprezinte. Știu ca ei o sa imi propună avocat din oficiu , dar se poate sa îl propună in aceeași zi ? Nu are nevoie de timp și avocatul din oficiu sa studieze dosarul ?
Mulțumesc anticipat
Buna ziua , luni am ultimul termen in instanța . Astăzi am renunțat la avocata care m-a reprezentat pe parcursul procesului . Ținând cont ca timpul este scurt pentru găsirea unui alt avocat , mă pot prezenta luni singura la proces sa cer un alt termen ca sa imi iau alt avocat ? Este posibil ca sa imi pună ei avocat din oficiu luni ? Va mulțumesc anticipat
judetul Brasov , dar avoactul poate fi si din bucuresti. Sotul meu este acuzat de tentativa de omor calificat.Anul trecut a fost pe 9 martie cu niste prieteni la un restaurant, unde a avut o altercatie.Pe la ora3.30 noaptea una din mesele alaturate s-a simtit deranjata ca muzica venise sa cante la masa unde se afla sotul meu.O persoana de la masa respectiva a venit la masa care se afla si sotul meu intr-un mod sfidator,a schimbat cateva replici cu unul din baietii de la masa dupa care a incercat sa-l loveasca pe respectivul, dar respectivul s-a ferit. In momentul acela in alt baiat de la masa cealala a venit sa isi convinga prietenul sa se reintoarca inapoi la masa lor.Dupa ce l-a convins a ramas si a schimbat cateva replici cu baiatul care era sa fie lovit,, de la masa unde se afla sotul , dupa care si-au dat mana si a vrut sa se intoarca inapoi la masa lor, moment in care celalat s-a intors inapoi , din nou cu intentia de a-l lovi din nou, acesta ferindu-se din nou a lovit-o pe sotia unuia dintre baietii care era la masa unde se afla sotul.In acel moment a izbucnit scandalul, deoarece cel care s-a intors din nou la masa sa loveasca era urmat de un altul de la masa lor, care intre timp a luat 2 sticle de vin de pe masa , le-a spart, cu care a incercat sa injunghie, cum ulterior s-a vaut urma de gat de sticla pe pieptul celui care era sa fie lovit initial.In invalmaseala respectiva , sotul a fost si el injunghiat in bratul stang stingaindui-se tendonul.In sala zburau doar farfurii , tacamuri si scaune .Intr-un finalcei de la masa sotului impreuna cu el au reusit sa iasa la receptie, moment in care cineva i-a incuiat pe ceilalti in restaurant, atunci cei de la masa sotului impreuna cu el au iesit afara vrand sa mearga la spital, moment in care proprietrul restaurantului a insistat la ei sa se intoarca sa le achite nota.La insistentele acestuia s-au intors inapoi la receptie sa achite nota, crezand ca ceilalti s-au linistit, baiatul care era sa fie lovit la inceput a deschis usa restaurantului ca sa isi recupereze bunurile lui si a celorlalti de la masa.In momentul cand el a deschis usa , persoanele de la cealalta masa au iesit si ei la receptie inarmati fiind cu stativele de la boxe, in momentul respectiv, sotul de frica si speriat a scos unghera din buzunar la pantaloni si a lovit 2 pers , si a fugit afara, persoanele lovite de sotul l-au prins pe unul din baietii care era masa sotului si-l loveau cu bestialitate, tragandu-l de la receptie inapoi in usa restaurantului.Sotul auzindu-l pe cel care era tras in restaurant ca striga dupa ajutor ca-l omoara , a intrat impreuna cu celalat care la inceput era sa fie lovit la masa si l-au scos din mainile celorlalti, acesta reusind sa iasa in patru labe din restaurant , ametit si nestabil pe picioare. Tin sa precizez ca restaurantul nu avea paza fiind un eveniment organizat intr-o sala cu capacitatea 150 pers, iar camera de filmat se afla doar la receptie, Dealtfel la masa sotului erau si 2 minori in varsta de 5 respectiv 12 ani , de care cealalta masa cand a inceput scandalul si sa arunce cu sticle, pahare, scaune.....nu au tinut cont.Pe 25 feb este ultimul termen, unde doar sotul a mai ramas sa dea declaratie si sa se vizioneze filmarea de la receptie.Aatazi au fost audiati ultimii martori.Judecatorul a respins reexaminarea medicala. Daca imi puteti recomanda pe cineva in masura v-as fi recunoacatoare. Avocata noasta nu a facut nimic din ce a promis .......Va multumesc anticipat. imi cer scuze pt scris