Eu daca nu dorm acolo pot detine sub cheie o camera cu lucrurile personale , si cum se procedeaza cu restul bunurilir pe care fosta sotie le foloseste si se degradeaza sau strica
Multumesc
Eu daca nu dorm acolo pot detine sub cheie o camera cu lucrurile personale , si cum se procedeaza cu restul bunurilir pe care fosta sotie le foloseste si se degradeaza sau strica
Multumesc
Buna ziua , am divortat de 4 -5 luni , si sotia cauta sa ma scoata din casa care este cumparata cu contract de vanzare cumparare de la socri carem mai traieste doat ia , cu clauza viagera fara intretinete , eu am plecat din casa de doua luni dar nu mi-am luat decat cateva lucruri , acum sotia mi-a pus hainele si lucrurile in saci din singura camera care o mai ocupam si ma obliga sa mi le iau
Doresc sa stiu cat ma costa partajul la tribunal si cum se face evaluare bunurilor , cu toate ca eu doresc inpartirea casei si terenului aferent ca la notar nu vrea si daca se poate face inpartirea daca mai este fosta soacra in viata ,daca pot sa-mi incui usa la care aveam numai lucruri de ale mele pana la partaj
Multumesc