avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Activitate AlyB.

Activitate AlyB.

Discuție Act vanzare
Bună ziua.. Actele casei mele sunt pe numele socrilor care sunt în viata amundoi.. Am 2 copii.. Soțul are prin executare judecătorească, poprire pe salariu.
Eu sunt soția lui, deci automat nu putem avea pe numele nostru nici un bun..
Cum as putea scoate casa de pe numele socrului?? Adică se poate face vrun act donație pe numele nostru, dar care nu poate fi atacat în instanta?? Sau pe numele copiilor ceva?? Copii au 7 respectiv 12 ani.. Mulțumesc.
Răspuns la discuția Întrare în legalitate
Ma ocup. Eu urgentez dar din păcate stau după arhitecta., expert topo, etc..mulțumesc frumos
Exista ceva, gen act de donație, etc,prin care socrii îmi trec casa construita de mine și soțul meu pe numele nostru și care sa nu poată fi atacat în instanta, de banca, respectiv executor judecătoresc pentru, achitarea mai rapida a datoriilor??? Mulțumesc.
Răspuns la discuția Întrare în legalitate
Deci am termen legal un an pana la recepția casei. Nu?? Mulțumesc...
Socrii trăiesc amundoi.. Casa este făcută de la zero de mine și soțul meu. Actele sunt pe numele socrului deoarece soțul înk are poprire pe salariu prin executor judecătoresc. Ma pot asigura legal în vrun fel sa nu risc ca după moartea socrului, după succesiune, fratele soțului sa nu se ridice cu pretenții la casa mea??? Momentan nu putem trece nmk pe numele nostru ca riscam sa ne ia banca. Multumim
Eu am casa pe numele socrului. Soțul meu mai are un frate. După decesul socrului, fratele soțului care actual sta în casa părintească cu soacra-mea, se poate ridica cu pretenții la casa mea??? Socrii ii pot face lui act pe casa părintească fără știrea soțului meu??
Bună ziua. Am reușit de am ridicat o casuta fără acte. Am plătit amenda de întrare în legalitate și am fost la arhitecta. De la primarie mi s-a spus k am termenul legal de 6 luni ptr a termina proiectul. Arhitecta a spus k e termenul legal de 1 an.. Care este realitatea?? După 6 luni risc iar vreo amenda, ceva?? Multumesc