avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Întrare în legalitate
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Întrare în legalitate

Bună ziua. Am reușit de am ridicat o casuta fără acte. Am plătit amenda de întrare în legalitate și am fost la arhitecta. De la primarie mi s-a spus k am termenul legal de 6 luni ptr a termina proiectul. Arhitecta a spus k e termenul legal de 1 an.. Care este realitatea?? După 6 luni risc iar vreo amenda, ceva?? Multumesc
Cel mai recent răspuns: AlyB. , utilizator 16:44, 1 Februarie 2019
Pe spatele PV-ului in baza caruia ati platit amenda aveti niste termene de respectat pt intrarea in legalitate.
Chiar daca ati platit amenda, trebuie sa faceti si ce scrie acolo.
De principiu peste un an, daca nu ati intrat in legalitate, primaria poate cere instantei sa autorizeze desfiintarea lucrarilor, pe cheltuiala dvs.
Deci am termen legal un an pana la recepția casei. Nu?? Mulțumesc...
Nu exista termen legal. Ocupati-va de obtinerea autorizatiei de intrare in legalitate.
Ma ocup. Eu urgentez dar din păcate stau după arhitecta., expert topo, etc..mulțumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitate intabulare AdrianBV AdrianBV Am terminat de construit o casa in anul 2015, in termenul prevazut de autorizatia de constructie. Am incheiat PV de terminare a lucrarilor impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Autorizatie casa CATALIN2 CATALIN2 Buna tuturor, Nu stiu daca ma adresez bine insa am si eu o nelamurire Bunicul meu vrea sa imi lase mostenire o casa Din pacate aceasta casa, este ... (vezi toată discuția)
Am construit fara autorizatie. cum intru in legalitate? 3dman 3dman In aprilie 2008 am apelat la un cabinet de arhitectura care ne-a luat pentru inceput 1500 de euro, au dat in 2 saptamani planurile pentru constructie si ne-au ... (vezi toată discuția)