Ziua Buna.
Am si eu o nedumerire.
Am 22 de ani, si as dori sa ma inscriu la Scoala de Agenti - Vasile Lascar Campina, insa ma da inapoi media la purtare.
Aceasta fiind 8.75 , in conditiile in care trebuie minim 9.
Oare se poate face ceva? Oare exista vreo sansa? Ciudat criteriul acesta, sa fiu clasificat pe viata* pentru cateva absente, tinand cont de rezultatele bune obtinute pe partea educationala, intrucat media la purtare din timpul liceului nu exprima calitatile/abilitatile intelectuale ale unui individ.
Tin sa precizez ca intre timp am dobandit si studii superioare.
Iar cat despre bacalaureat, l-am promovat acum 3 ani, cu media de 8.90.
Mi se pare absurd faptul ca un fost infractor ( reabilitat ) poate intra in sistem, iar eu sa nu pot din cauza unor absente datorate sportului pe care il practic la nivel European.
Am inteles. Multumesc mult , chiar eram nedumerit , deoarece dansul (domnul politist) mi-a comunicat faptul ca daca nu se confirma ca batranul a fost lovit de masina , posibil sa fiu sanctionat , iar domnul politist a spus , din auzite , ca va fi internat la psihiatrie , posibil sa mai primesc amenda atata timp cat batranul avea probleme psihice?
Salut , as dori sa stiu daca voi primi amenda.
Eram la mine in sat , cu niste amici , si dintr-o data apare un om in varsta , care ne roaga sa sunam la politie ca a fost lovit de o masina si i s-au furat banii (ceea ce era putin de banuit) , dansul avea 57 de ani , si noi fiind mai multi printre care si majori ( eu avand 17 ani ) , mi s-a facut mila de el , pentru ca eu chiar am crezut ceea ce a zis , si am sunat la 112 , cerandu-le sa imi faca legatura cu o sectie de politie din apropiere , ei mi-au trimis un echipaj de mai din departare , desi am specificat faptul ca nu este o urgenta, odata ajunsa politia la fata locului , mi s-au luat datele si mie , si acelui batran si politistul a inceput sa imi faca mie scandal deoarece "l-am pus pe drumuri pentru domnul acela" , domnul politist , fara sa imi spuna ca e posibil sa primesc amenda 500 de lei , deoarece am sunat la 112 , si ca batranul acela mai fusese arestat acum 5 ani pentru alte chestii .. Domnul politist a specificat ca se poate sa primesc amenda , dar depinde ce decide domnul comandant.
Sunt sanse sa primesc amenda ? Si daca da , in cat timp o voi primi primi acasa ?
Si se merita sa contest amenda in cazul in care o voi primi ?
Multumesc anticipat!