avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Activitate MrElly

Activitate MrElly

Ziua Buna.
Am si eu o nedumerire.
Am 22 de ani, si as dori sa ma inscriu la Scoala de Agenti - Vasile Lascar Campina, insa ma da inapoi media la purtare.
Aceasta fiind 8.75 , in conditiile in care trebuie minim 9.
Oare se poate face ceva? Oare exista vreo sansa? Ciudat criteriul acesta, sa fiu clasificat pe viata* pentru cateva absente, tinand cont de rezultatele bune obtinute pe partea educationala, intrucat media la purtare din timpul liceului nu exprima calitatile/abilitatile intelectuale ale unui individ.

Tin sa precizez ca intre timp am dobandit si studii superioare.
Iar cat despre bacalaureat, l-am promovat acum 3 ani, cu media de 8.90.
Mi se pare absurd faptul ca un fost infractor ( reabilitat ) poate intra in sistem, iar eu sa nu pot din cauza unor absente datorate sportului pe care il practic la nivel European.

Oare se poate face ceva?
Stima!
Am inteles. Multumesc mult , chiar eram nedumerit , deoarece dansul (domnul politist) mi-a comunicat faptul ca daca nu se confirma ca batranul a fost lovit de masina , posibil sa fiu sanctionat , iar domnul politist a spus , din auzite , ca va fi internat la psihiatrie , posibil sa mai primesc amenda atata timp cat batranul avea probleme psihice?
Salut , as dori sa stiu daca voi primi amenda.
Eram la mine in sat , cu niste amici , si dintr-o data apare un om in varsta , care ne roaga sa sunam la politie ca a fost lovit de o masina si i s-au furat banii (ceea ce era putin de banuit) , dansul avea 57 de ani , si noi fiind mai multi printre care si majori ( eu avand 17 ani ) , mi s-a facut mila de el , pentru ca eu chiar am crezut ceea ce a zis , si am sunat la 112 , cerandu-le sa imi faca legatura cu o sectie de politie din apropiere , ei mi-au trimis un echipaj de mai din departare , desi am specificat faptul ca nu este o urgenta, odata ajunsa politia la fata locului , mi s-au luat datele si mie , si acelui batran si politistul a inceput sa imi faca mie scandal deoarece "l-am pus pe drumuri pentru domnul acela" , domnul politist , fara sa imi spuna ca e posibil sa primesc amenda 500 de lei , deoarece am sunat la 112 , si ca batranul acela mai fusese arestat acum 5 ani pentru alte chestii .. Domnul politist a specificat ca se poate sa primesc amenda , dar depinde ce decide domnul comandant.
Sunt sanse sa primesc amenda ? Si daca da , in cat timp o voi primi primi acasa ?
Si se merita sa contest amenda in cazul in care o voi primi ?
Multumesc anticipat!