Delegare angajat in Belgia
Buna ziua! Revin cu subiectul delegare/detasare.Am infiintat acum ,in februarie,o firma in Romania cu scopul de a angaja si a-mi desfasura activitatea in Belgia,in constructii.Angajez in Romania cu CM perioada nedeterminata. Ca sa obtin Declaratia A1 NU indeplinesc criteriile de vechime,ponderea angajatilor delegati,declaratii 112,384 etc.
Astfel:daca le fac ordin de delgare(conform CM )pentru 60 zile,le platesc CAS urile in Romania si in Belgia pot obtine LIMOSA? Sau Limosa inseamna ca platesc CAS catre statul Belgian?
va multumesc anticipat pentru raspuns.Trebuie sa-mi incep activitatea in Belgia si nu stiu cum sa procedez.
Buna ziua! Problema este ca pentru a obtine A1 trebuie indeplinite niste conditii de activitate,gen D112,contracte desfasurate in Romania anterioare solicitarii A1.Firma fiind inregistrata in februarie 2025 clar nu indeplineste aceste conditii.Eu angajez oamenii in Romania si ii deleg sa lucreze in Belgia.Nu trebuie sa fac notificari in acest sens in REVISAL.Fac apoi D112,platesc CASuri in Romania,diurna din Belgia...Ce documente prezint in Belgia care sa ateste ca acesti oameni au voie sa isi desfasoare activitatea acolo si ca isi platesc CAS uri in Romania?
Buna ziua! O firma nou infiintata SRL,trimite angajatii in Belgia pentru lucru in constructii.Santierul de constructii(lucrarea)apartiene unei alte firme catre care SRL nou infiintat va factura lunar orele de munca ale angajatilor sai(prestari servicii).Ce documente trebuie sa intocmeasca SRLul nou infiintat pentru angajatii trimisi in Belgia: A1 din Romania sau LIMOSA in Belgia?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri!