avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... detasare angajati in Belgia SRL nou
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

detasare angajati in Belgia SRL nou

Buna ziua! O firma nou infiintata SRL,trimite angajatii in Belgia pentru lucru in constructii.Santierul de constructii(lucrarea)apartiene unei alte firme catre care SRL nou infiintat va factura lunar orele de munca ale angajatilor sai(prestari servicii).Ce documente trebuie sa intocmeasca SRLul nou infiintat pentru angajatii trimisi in Belgia: A1 din Romania sau LIMOSA in Belgia?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:51, 24 Februarie 2025
A1 din Romania

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma cu activitatea in strainatate d3ath_sm0k3 d3ath_sm0k3 Buna ziua, asa cum zice si titlul doresc sa imi infiintez o firma in Romania dar sa imi desfasor activitatea in strainatate. As vrea sa stiu daca este legal si ... (vezi toată discuția)
Firma nou infiintata anairam_unid anairam_unid Buna ziua O firma nou infiintata de constructii din romania vrea sa trimita oamenii sa lucreze in Belgia.Firma din romania are ca si cod caen ... (vezi toată discuția)
Prestari servicii constructii Lilianabene Lilianabene Am un contract de prestari servicii in constructii in Belgia.Contractul trebuie inregistrat in belgia si in Romania la finante? Cum intocmesc factura de ... (vezi toată discuția)