Stimate cioan, pentru ca a venit vorba de "tarimul tuturor posibilitatilor" si de "tot felul de minuni",as dori sa va spun ca pentrutot ce este rugina (pete) pe caroseria masinii mele, poate ca as fi putut sa merg la "nea Gica"in coltz de strada sa repar cu 150 lei (cu riscul de rigoare de a aparea continuu problema) dar chiar ca ar fi timpul sa nu mai fim considerati "recipientul ce inghite de toate"! Nu sunt tipul care nu a transpirat pt banii da-ti pentru masina (mai am de plata 3,5 ani) nici tipul care sa nu il doara sufletul pt banii cheltuiti in instanta sau pt timpul pierdut! Lucrez cu cetatzeanul in fiecare zi si aplic legea tzarii si pun in evidentza spiritul ei. Personal ma doare ca suntem ca si natiune tratati ca in ghilimele iar in afara tarii chiar mai rau! Cred ca ar cam fi timpul sa zicem ca ne ajunge sau sa incercam sa punem bariera celor care isi arunca in piatza noastra tot ce nu pot vinde nici in Bora-Bora! Tot acest complex de actiuni nu poate pleca decit din sistemul legislativ,juridic si de executie in acest sistem! Nu ma autoproclam un Iancu Jianu (poate chiar incep sa regret pasul facut,observind functionalitatea sistemului juridic Roman) dar sunt dispus sa mai fac citeva credite bancare la nevoie ca sa pot duce acest caz pina la cea mai inalta instanta Romana sau Europeana !
As dori sa stiu daca am voie sa: 1) inscriptionez pe masina cu autocolant data fabricatiei si data constatarii petelor de rugina ; 2) cer aprobare de la primarie pt o actiune de protest in fatza guvernului cu un banner de 10 mp actiune care sa se repete zilnic cite 5 ore pe timp nelimitat ;3) pot sa intru in greva foamei in p-ta victoriei cind sunt in concediu sau in zilele libere de la serviciu ??????????
dle ovi :D suntetzi amuzant! si sa rugineasca la 2 luni?!??!!?:hm: ! poate ca este un accident izolat si firma producatoare (nu reprezentantul din Romania) cred ca ar face tot posibilul ca toata lumea sa fie multumita!