buna ziua! am un client care are o reala problema cu RENAULT NISSAN ROMANIA, din cauza unui autoturism renault clio symbol cumparat in decembrie 2007 si care a inceput sa rugineasca din februarie 2008 iar acum, pe zi ce trece petele de rugina se inmultesc.
reprezentantii renault s-au oferit sa-i repare masina pe banii firmei renault, dar evident ca nu putem accepta reparatia din cauza faptului ca acele pete de rugina sunt tot mai multe.
deocamdata nu am gasit rezolvare cazului, nici in instanta, toata lumea indrumandu-ne sa rezolvam neplacerea pe cale amiabila.
a rezolva acest conflict pe cale amiabila, inseamna ca proprietarul masinii s-ar lasa tras pe sfoara de firma producatoare, acceptand o masina gata ruginita, desi o plateste ca pe una intacta-neviciata ca asta.
va rog cei care ati mai avut asfel de probleme cu masini renault sa ne anuntati, la adresa mea de consultant de pe acest site.
As incerca o conciliere directa, dar in paralel as scrie acelasi lucru, cu fotografii detaliate DIRECT LA FIRMA MAMA/ producatoare. Daca un reprezentant isi "permite" un pic de publicitate negativa, producatorul nu cred ca va fi dezinteresat. Am incercat varianta intr-o situatie similara si a mers. Succes!
dle ovi :D suntetzi amuzant! si sa rugineasca la 2 luni?!??!!?:hm: ! poate ca este un accident izolat si firma producatoare (nu reprezentantul din Romania) cred ca ar face tot posibilul ca toata lumea sa fie multumita!
dle. ovi dvs. ati avut masina in viata dvs? ca sunteti ridicol prin afirmatia facuta.
75% din autoturisme sunt garate in parcari in aer liber si neacoperite.
dvs. in ce tara traiti?:P