Buna ziua,
Locuiesc la etajul 9 al unui bloc nou construit. Apartamentul de deasupra mea este un apartament mansardat si are in propietate si o terasa mare, terasa care coincide partial cu acoperisul unei parti din apartamentul meu. Am achizitionat recent apartamentul pe care l-am renovat complet in luna August 2012. In octombrie am observat inflitratii de apa in 3 locuri care provin de la terasa apartamentului de deasupra mea. Mentionez ca am aflat recent ca si vechiul propietar a avut probleme cu aceste infiltratii si ca a existat o remediere a lucrarilor de reparatie de catre societatea juridica care detine acel apartament.
As dori sa stiu cat ma costa (cu tot cu onorariul unui avocat cu experienta in aceste cazuri) si mai ales cat dureaza (in principiu) un proces pentru a obliga propietarul acestui apartament sa repare hdroizolatia tersaei precum si daunele provocate (am infiltratie pe peretii din balcon precum si pe peretii dintr-o camera). Mentionez ca deja am notificat propietarul atat eu cat si asociatia de propietari cu privire la aceste infiltratii.
Multumesc anticipat,
Buna ziua,
Am o problema si as avea nevoie sa stiu care sunt pasii care trebuie sa-i fac ptr corectarea situatiei.
Tatal meu are contract de vanzare cumpararea cu clauza de intretinere cu mama lui ptr un teren cu o casa batraneasca (bunica este in viata si locuieste acolo).
Alaturi de noi sunt verii tatalui meu care au impartit terenul lor in 2 jumatati. Cel din fundul gradinii si-a facut casa acolo si in timp a mutat gardul cu circa 1-2 m peste terenul nostru. imi puetu spune si mie care sunt pasii de facut ptr indreptarea acestei situatii?
Va multumesc anticipat,