avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Activitate coco69

Activitate coco69

In statut nu se precizeaza ca , dupa decesul asociatului unic, societatea continua cu mostenitorii. SRL-ul nu are bunuri mobile sau imobile, iar sediul il are prin contract de comodat in apartamentul proprietate , mostenit de fiu in urma succesiunii. Cum poate fiul sa rezilieze acest contract? Fiul doreste sa inchida firma, nu este interesat de continuarea activitatii ei,
Buna ziua. Ce se intampla cu un SRL al carui asociat unic a decedat in 2012, iar mostenitorii legali ai acestuia nu vor sa continuie activitatea, neacceptand mostenirea societatii? Ce pasi sunt de urmat?
Buna ziua, din cate inteleg eu din lege, stimulentul de insertie se acorda parintelui aflat in concediul de crestere a copilului ,daca acesta se intoarce la munca mai devreme de 6 luni. Pentru cei care nu au solicitat concediu, se mai poate solicita stimulentul?
Buna ziua. Daca sotia a nascut, nefiind angajata, sotul care este angajat de mai bine de 24 de luni, poate beneficia de stimulent de insertie fara a intra in concediu de crestere copil ?Se poate face cerere pentru stimulent pe numele sotului, fara ca acesta sa isi intrerupa activitatea la locul de munca? Multumesc.
Buna ziua, v-as ruga un raspuns pentru urmatoarea situatie. Intr-un cuplu fara copii, sotul primeste mostenire dupa tatal sau decedat un imobil. Sotia are 2 copii dintr-o relatie anterioara. Dupa moartea sotului, cum se imparte dreptul la imobilul mostenit de acesta? Precizez ca mama sotului si fratii acestuia sunt in viata. Multumesc