avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Activitate DariusAlex

Activitate DariusAlex

Răspuns la discuția Cale de atac
Buna ziua,
Multumesc pentru raspunsul prompt.
As dori sa stiu, daca era cazul sa depun o contestatie la executare, sau era suficient invocarea legii '' darea in plata '', asa cum am facut-o in subsidiar.
Mentionez ca se instaurase popriri salariale si o blocare de cont a coplatitorului, de aceea am facut o contestatie la executare si in paralel cererea de dare in plata . Aceasta contestatie a fost respinsa devinitiv din cauza tardivitatii.
Va multumesc.
Discuție Cale de atac
Buna ziua,
Recent am primit o hotarare judecatoreasca definitiva, la o contestatie de executare silita a unui credit ipotecar (unicul imobil de locuit cu familia, cu aceeasi destinatie in contract) ca fiind nefondata, in conditiile in care am solicitat in principal reechilibrarea contractului iar in subsidiar darea in plata. In acest contract am si un coplatitor, caruia ii este pusa in calcul si executarea proprietatii acestuia. Creditul este in CHF, in anul 2008. In prima instanta am obtinut o suspendare a executarii, iar ulterior s-a dat aceasta hotarare definitiva care a adus situatia la starea initiala, aceea de executare silita. Intrebarea mea este, daca mai am alta cale de atac, sau in cel mai rau caz sa deschid un nou dosar avand cauza principala, DAREA IN PLATA. Am nevoie de cateva sfaturi practice, va rog frumos, starea este tensionata. Multumesc