iustinabela26
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu doresc sa intru in polemica cu nimeni.Cred că trebuie respectata legislația.Poate nu v-am dat detalii.Acest vecin a instalat camera de capul lui,iar imaginile tot el le stochează/analizează și cine știe ce mai face cu ele.Nu e o camera instalată cu acordul/stiinta locatarilor,cu firma autorizata,cu stocarea/prelucrarea cf legislației.Nu e vb de costuri.De aceea am cerut un sfat juridic pe acest site.Altfel,ne instalam fiecare camera video și în loc de internet,filme,etc,ne urmărim vecinii.Accesul se face cu cartele și niciodată,nimeni nu a cerut instalarea camerelor video.Doream sa știu dacă e legal ce face sau nu !
multumesc pentru raspuns.presedintele nu raspunde la telefon , nu poate fi contactat ,nu raspunde la mesaje desi a fost intrebat despre aceasta camera.cui sa ne adresam mai departe ?
Un intreprizator si-a deschis o firma,in bloc,la parter si a instalat o camera de supraveghere orientata spre intrarea in bloc.A spus ca a instiintat administratorul blocului.Noi,locatarii nu am fost consultati , nu este afisat nimic referitor la aceasta camera video.Este legal ?Cui trebuie sa ne adresam ?