avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Activitate Denisa269

Activitate Denisa269

Răspuns la discuția Salar , concediu
Am inceput in data de 04.06.2019 , si am incheiat in 23.12.2019

Cornel Vasile a scris:

Care este perioada efectiv lucrata, de la ... pana la ... ?

Cate zile de CO aveti mentionate in c.i.m. ?

Buna ziua , am o intrebare si sper sa fiu ajutata .
Am lucrat 6 luni jumatate la o sala de jocuri , iar in 23 decembrie am demisionat . In tot acest timp eu nu mi am luat nici o zi de concediu , iar intrebarea mea este , cum se calculeaza concediu la luna ( din cate am citit , 1.75 /luna ? ) si daca da , cu cat se plateste concediul in momentul in care demisionezi ?
Va multumesc !
Răspuns la discuția Vacanță anulată de agenție
Am inteles , va multumesc !

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

In functie de clauzele contractuale va pot despagubi dar banuiesc ca nu se prevede asa ceva.
Va puteti doar recupera banii.

Probabil ca excursia nu s-a anulat din culpa lor.
Daca excursia s-a anulat din culpa lor se pot acorda despagubiri.
Depinde insa si de clauzele contractuale.

Ei va penalizau deoarece existau clauzele contractuale.

Buna ziua , am o intrebare daca ma puteti ajuta .
Anul trecut in noiembrie-decembrie am platit o vacanta agentiei Aliss Holiday , iar azi ne anunta ca aceasta calatorie s-a anulat si ca ne poate face alta oferta , sau sa plecam mai tarziu tot in acelasi loc unde am platit . Noi nu punem merge in alta zi , deoarece fratele meu are biletul de intoarcere inapoi in anglia pe data de 11.06.2019. Plecarea initiala trebuia sa fie in 3.06.2019, deci el practic isi pierde aceasta excursie. Noi avem un CONTRACT semnat cu agentia aceasta , in caz ca nu l respectam sau nu mai plateam restul banilor , pierdeam tot ce am platit pana la plecare .
Intrebarea mea este. Noi nu putem face nimic ca si ei sa ne despagubeasca ? Deoarece contractul trebuie respectat de ambele parti .
P.s. Ne-au zis ca ne vor restitui banii care i am dat pana in momentul de fata.
Va multumesc !