Va Multumesc pentru sfaturi, in primul rând carnetul de sănătate a fost întocmit de persoana care mi-a dat cățelul la o luna, eu doar i-am trecut numele ei și i-am făcut vaccinurile și cele necesare. Pot demonstra prin plățile făcut de mine cu cardul la Cabinetul respectiv-care coincid cu datile vaccinurilor.
In al doilea rând am încercat sa o conving spunându-i ca pot obține cățelul legal , însă m-a avertizat ca ii pune Cip și ca are martori ca a stat cu ea . A stat 4 luni la ea ( in acest timp am reușit sa îmi gasesc o casa in Germania și sa o pot lua) .
Cât despre ceea ce as putea sa fac , știu ca ar presupune întoarcerea mea in tara și prezentarea la un avocat( nu știu cum se procedează), ceea ce pentru mine ar fi foarte greu.
Eu îmi doream sa îmi aduc cățelul aici cu o firma speciala de transport animale.
Am dat cățelul unei prietene de ani de zile cu încredere oarba și neașteptându-ma la acest răspuns.
Nu am Cip pentru ca urma sa ii pun in momentul in care făceam tot ce e necesar sa o aduc in Germania, imediat ce m am stabilit. In afara de conversații și poze cu cățelul la mine in casa cu evoluția lui in 5 luni și martori, dar și carnetul de sănătate cu toate vaccinurile făcut de mine(carnetul este la ea pentru ca era evident ca va avea nevoie de el la medic) nu am altceva .
Buna ziua! Vin cu o întâmplare dubioasa care ma macină de câteva zile. In luna Octombrie 2018 am plecat in Germania și mi-am lăsat cățelul la o prietena. Am stabilit ca va avea grija de ea pana o voi putea aduce aici sa ma stabilesc și sa fac rost de bani sa ii facă cele necesare sa o pot aduce. Problema este ca acum refuza categoric sa o înapoieze, Dovezile mele ar fi fotografii cu cățelul din casa mea de când am luat-o și pana când i-am dat-o, conversații in care aceasta refuza înapoierea și martori. Va rog sa ma ajutați, așa ceva nu se face.