Multumesc frumos tuturor de raspuns, am sa imi angajez un avocat si sper sa fie totul bine si parintilor mei le-am lasat procura atunci cand am plecat din Tara o zi buna va doresc tuturor
Buna am un băiețel de 3 ani și 7 luni eu cu Tătal copilului suntem despărțiți de când avea copilul 6 luni deoarece tatăl este bolnav psihic are scrizofrenie paranoidă și a încercat sa al omoare pe copil in mâinile mele am ajuns cu copilul vânat la spital si el a ajuns la poliție urmând sa meargă la spitalul de nebuni a mers la spital la ținut o luna acolo și iau dat drumul după aproximativ un an jumate m-am hotărât sa al dau in judecată pentru obținerea custodiei copilului având și toate foile de la spitalul de nebuni unde a fost internat unde scria negru pe alb ca a încercat sa omoare copilul și ca are scrizofrenie paranoidă am dat toate acestea la judecătorie și urma sa merg la instanța dar a trebuit sa plec din țara și nu am mai putut ajunge la termeni de judecată deoarece când erau termeni eu nu puteam ajunge in România din vina locului de munca care al am și in prezent de ceva timp tatăl copilului m-a tot amenință ca își ia un avocat și ca osa obțină el custodia copilului și pe părinți mei ai amenință ca vine cu poliția Și ia copilul de la ei va rog frumos sa m-a ajutați Și sa îmi Spune-ți ce șanse are un om ca el sa obțină custodia copilului mulțumesc frumos