avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Activitate mnick

Activitate mnick

1500?? sigur n-ai pus un 0 in plus? :((

pai la 1500 cred ca e mai buna varianta "nu e obligatoriu" avand in vedere ca onorariul ar fi de doua ori mai mare decat valoarea premiilor.. :)
Multumesc mult pt. raspuns!

Intr-adevar, despre art. 8 e vorba. Citatul l-am copiat din versiunea veche.

Doua intrebari mai am:

Cat de "nu obligatoriu" si cat de "dar e bine" ? :)

Si cat este onorariul pt. asa ceva? Sa stiu cam la ce sa ma astept, daca o fac.

Multumesc!
Salutare tuturor!

Se da un concurs, cu premii pentru clientii si vizitatorii unui website. Castigatorul este ales aleator, dintre participantii la concurs, care au raspuns corect la un chestionar.

Nu m-am gandit la asta si am ramas masca atunci cand am auzit ca pentru organizarea unui concurs iti trebuie autorizatie de la fisc.

Am cautat pe internet, am gasit legea jocurilor de noroc m-am apucat s-o citesc si m-am mai linistit. am ajuns la ART.11, "nu sunt considerate jocuri de noroc si sunt permise fara autorizare urmatoarele tipuri de jocuri:" ... pct. c) "acţiunile organizate de diferiţi agenţi economici în condiţiile legii, în scopul stimulării vânzărilor şi care nu presupun taxă de participare, respectiv nici un fel de cheltuială suplimentară din partea participanţilor şi nici majorarea preţului pe care produsul l-a avut anterior desfăşurării acţiunii publicitare" - exact in aceasta categorie se incadreaza si acest concurs.

Bun, acum intrebarea este: Stabilirea castigatorului trebuie sa fie facuta in fata unui notar/avocat, si trebuie validata de acesta?

In lege, ori nu scrie nimic cu privire la acest aspect, ori mi-a scapat mie.. nu se fac referiri decat la jocurile de noroc. Iar, acest concurs, conform legii nu intra in categoria "jocuri de noroc"

Luminati-ma, va rog frumos! :)