avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Activitate AuraAyan

Activitate AuraAyan

Buna seara!Sunt căsătorită cu un cetățean pakistanez,căsătoria este înregistrată în Registrele Romane.Avem un băiețel în vârstă de 10 luni,ne aflăm în România de 9 luni,iar de 8 luni sotul meu lucreaza aici.Detine un permis de ședere temporară,valabil un an de zile,urmează să îl prelungească în mai.Problema stă în felul urmator:ne dorim să plecăm în Anglia,sa muncim si locuim acolo.Care ar fii procedurile si conditiile de călătorie pt soțul meu?Are nevoie de viza?Ce trebuie sa facem?Va multumesc anticipat
Buna seara!Sunt căsătorită cu un cetățean pakistanez,căsătoria este înregistrată în Registrele Romane.Avem un băiețel în vârstă de 10 luni,ne aflăm în România de 9 luni,iar de 8 luni sotul meu lucreaza aici.Detine un permis de ședere temporară,valabil un an de zile,urmează să îl prelungească în mai.Problema stă în felul urmator:ne dorim să plecăm în Germania,sa muncim si locuim acolo.Care ar fii procedurile si conditiile de călătorie pt soțul meu?Are nevoie de viza?Ce trebuie sa facem?Va multumesc anticipat.