avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Activitate Andrei Plenovici

Activitate Andrei Plenovici

Buna ziua , in vara anului trecut am fost prins de un echipaj de politie impreuna cu prietenul meu care avea 18 ani pe cand eu aveam 16 , politistul a vazut ca jointul (continea undeva la 0.3g-0.35g) era in spatele meu deoarece l a aruncat fix prietenul meu cand a vazut politia , si drept urmare ne-au luat pe amandoi la sectie , ne au luat declaratii dar inainte de asta doar mie mi s au facut poze langa joint desii eram minor si doar numele meu a fost scris pe plicul in care se afla jointul care mai apoi urma sa fie trimis catre diicot din cate am inteles , pe 31 octombrie am implinit 17 ani , mentionez inca odata ca aveam 16 ani cand s a intamplat , acum dupa aproape 1 an mi-a venit hartie sa ma prezint la sediul diicot , credeti ca as putea scapa fara o amenda si fara nici-o urmarie penala avand in vedere ca a fost singura abatere si sunt minor , va multumesc mult si va urez o zi frumoasa ! :)

P.S : s-a intamplat in bucuresti , amandoi am scris in declaratie ca am luat de la un baiat pe care nu il stiam prea bine