avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Joint cannabis minor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Joint cannabis minor

Buna ziua , in vara anului trecut am fost prins de un echipaj de politie impreuna cu prietenul meu care avea 18 ani pe cand eu aveam 16 , politistul a vazut ca jointul (continea undeva la 0.3g-0.35g) era in spatele meu deoarece l a aruncat fix prietenul meu cand a vazut politia , si drept urmare ne-au luat pe amandoi la sectie , ne au luat declaratii dar inainte de asta doar mie mi s au facut poze langa joint desii eram minor si doar numele meu a fost scris pe plicul in care se afla jointul care mai apoi urma sa fie trimis catre diicot din cate am inteles , pe 31 octombrie am implinit 17 ani , mentionez inca odata ca aveam 16 ani cand s a intamplat , acum dupa aproape 1 an mi-a venit hartie sa ma prezint la sediul diicot , credeti ca as putea scapa fara o amenda si fara nici-o urmarie penala avand in vedere ca a fost singura abatere si sunt minor , va multumesc mult si va urez o zi frumoasa ! :)

P.S : s-a intamplat in bucuresti , amandoi am scris in declaratie ca am luat de la un baiat pe care nu il stiam prea bine
Ultima modificare: Marți, 12 Februarie 2019
Andrei Plenovici, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este posibil ca procurorul sa vrea sa identificați exact persoana de la care ati cumparat.
În cazul acesta se va ajunge la renunțare la urmărire penală fiind minor dar probabil ca procurorul o sa va faca o mustrare serioasă.
Sa nu comentați...

Ultima modificare: Marți, 12 Februarie 2019
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Avand in vedere situatia de fapt prezentata este posibil sa se dispuna o solutie de renuntare la up.
O sa primiti avocat din oficiu cand o sa fiti audiat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deținere canabis pentru consum Dxddsdd Dxddsdd Daca am fost prins impreuna cu un prieten de catre un echipaj care facea verificari ca detineam asupra noastra in masina, 5 grame de canabis folosit pentru ... (vezi toată discuția)
Prins cu substanțe ilegale pe o stradă din bucurești. nu am antecedente penale și nu am avut în viața mea probleme cu poliția... la ce să mă aștept? raszagal raszagal Buna ziua, am mare nevoie de informatii cu privire la situatia de mai jos. În urmă cu o saptamana, am fost luat cu asalt de niste jandarmi chiar cum am ... (vezi toată discuția)
Acuzat de detinere de droguri dupa 4 ani Ghhh Ghhh Buna ziua, in urma cu 4 ani am fost prins de un echipaj Diicot ce erau sub acoperire, care au efectuat un control asupra mea si in masina au gasit candidatea ... (vezi toată discuția)