avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Prins cu substanțe ilegale pe o stradă din ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Prins cu substanțe ilegale pe o stradă din București. Nu am antecedente penale și nu am avut în viața mea probleme cu poliția... la ce să mă aștept?

Buna ziua, am mare nevoie de informatii cu privire la situatia de mai jos.
În urmă cu o saptamana, am fost luat cu asalt de niste jandarmi chiar cum am coborat din masina si perchezitionati atat prietenii mei cat si masina in care eram. In masina respectiva erau niste pastile zdrobite de Ecstasy (2) de care nu stia nimeni la momentul acela, jandarmii au insistat ca cineva sa ia fapta asupra sa si cum ceilalti erau minori m-am simtit nevoit sa fac eu asta. Am fost dus la sectie pentru declaratii, jandarmii s-au ocupat ei de declaratii urmand ca eu sa semnez, ceea ce reiese din acel proces verbal este ca nu sunt consumator si ca acele pastile au fost luate pentru uz propriu, fiind si cantitate mica, acum ceva timp si uitate in masina.

Nu am antecedente penale si nu am avut in viata mea probleme cu politia.. la ce să mă aștept?
Ultima modificare: Vineri, 6 Iulie 2018
Manuela Rășină, administrator
Buna ziua,
Sa va asteptati la un dosar penal cu obiect detinerea/ traficarea de droguri.
Recomandat este sa va angajati un avocat pentru a va face o aparare eficienta!
Urmează să fiti audiat de procuror DIICOT.
Aveti șansa să scăpați fără cazier în condițiile în care va angajați avocat.
Nu o sa placa procuror ca erau si minori...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce sustineti dvs aici pare contradictoriu, vad ca spuneti ca nu stiati de existenta pastilelor respective in vehicul, dar spuneti ca erau ecstasy, de unde stiti ca nu erau altceva?
Pe urma, sustineti ca in fata organelor de up ati recunoscut o fapta pe care de fapt nu ati savarsit-o, simtindu-va nevoit sa faceti asta, avand in vedere ca ceilalti prieteni ai dvs erau minori.
Personal, mi se pare absurd ce sustineti.
Oricum, substantele gasite se vor trimite spre expertizare. Dupa ce vine rezultatul si se confirma ca substanta respectiva este drog, se va dispune de procuror ca urmarirea penala sa se efectueze in continuare si fata de dvs, urmand sa fiti citat de DIICOT in calitatea de suspect.
Mai trebuie sa stiti ca Ecstasy e catalogat drog de mare risc in Romania si pedeapsa este mai severa.







Ultima modificare: Joi, 5 Iulie 2018
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Minor prins cu droguri Bogdan131 Bogdan131 Buna ziua. Recent a găsit jandarmeria asupra mea o pastila ecstasy, iar unui prieten de al meu aprox. 0,2 grame de cannabis. Am fost la un sediu, a venit ... (vezi toată discuția)
Posesie drog mare risc Andrei0203 Andrei0203 Astazi in jurul orei 11:45 am fost perchezitionat de catre jandarmerie la parasirea locatiei unei petreceri. Mi-a fost gasita asupra mea o pastila de culoare ... (vezi toată discuția)
Am fost prins cu ecstasy Bogdan1321 Bogdan1321 Buna seara! Am fost prins la un control pe strada cu o jumatate de pastila de Ecstasy care sa zicem ca contine aproximativ 0.1mg de MDMA. Am scos-o de buna ... (vezi toată discuția)