In data de 26 Ianuarie am fost agresat de doua persoane in fata unei discoteci. Pe scurt povestea, din punctul meu de vedere: eram afara asteptam taxiul sa ne duca acasa eram cu mai multe persoane cunoscute, radeam de niste copi de 12-14 ani ca nu a fost lasati sa intre inauntru dar ei erau afara 3-4 ore mai taziu, din alt grup, tipul nr 1, care din auzite a avut ceva cu un prieten din grupul nostru, altercatia a fost verbala,vine spre noi cu chef de cearta, bodyguard-ul ii trimite acasa pe catva dintre ei. In urmatoarele minute ma indepartez putin de grup sa dau un telefon la dispecerat deoarece acesta nu a ajuns, Vorbind la telefon sunt lovit cu pumnul in fata de tipul nr 1 cad jos, sunt tras deoparte de prietena mea, m-am ridicat cu intentia de a contiunua bataia dar am renuntat si am ramas jos, apare al-doi-lea tip dintr-o masina si imi da o palma dupa niste injurii atat din partea mea cat si a lui, o ameninta pe prietena ca o duce la "produs", in acel moment am zis ca o sa plateasca pentru ce au facut, laudanduse ca are bani, ei pleaca dar nu inainte de a da cu un spray lacrimogen,paralizant habar nu am de care ,de un al-trei-lea tip. Am depus plangere la politie , am 35-36 de zile de la medical legist, o fractura la cervicala 5 si una fractura mica la fata care nu necesita operatie. Prietena depune plangere si ea impotriva celui care a amenintat-o. am vorbit la telefon cu tipul nr 1 care nici nu mai stie ce s-a intamplat, nici nu stie de ce m-a lovit, tipul nr 2 nu recunoaste ca m-a lovit, am martori care pot spune ca m-a lovit, el are martori care spun ca nu m-a lovit. tipul nr e de accord sa ne impacam, tipul nr 2 nu, am mai fost luat si la misto ca fac videochat, ca tocmai mi-am pierdut linistea, tipul nr 2 are prieteni, colegi care fac ceva lupte, MMA, box, nu stiu exact, am fost incarcat de mesaje si cereri de prietenie pe retelele de socializare. Interbarile mele sunt urmatoarele:
1 Ce sa fac in continuare?
2 Sa ma impac cu tipul nr 1 ? daca da cati bani sa ii cer?
3 Ce pot pati cei trei din punct de vedere legal?
4 Daca se ajunge la process cine plateste cheltuielile de judecata?
5 Ce imi poate oferi instanta,daca castig bineinteles?
Alte sugestii daca puteti sa imi dati. Multumesc