Pai si cum este posibil ca instanta de judecata sal oblige sa plateasca pensia alimentara si chiar a aprobat marirea pensiei in dosarul pentru marire.si in dosarul de abandon de familie procurorul sa claseze dosarul pe motiv ca tatal este in imposibilitate de plata.. Aaa si inca ceva instanta de judecata a specificat in hotararea de marire a pensiei ca tatal este obligat la plata pensiei alimentare chiar daca nu lucreaza legal..vreau sa inteleg si eu cum se poate ca o instanta de judecata sal oblige sa plateasca pensia alimentara si un procuror sa claseze un dosar pentru abandon de familie pe motiv ca tatal este in imposibilitate de plata..unde sunt drepurile copilului.
Cum este posibil ca un procuror sa claseze un dosar ..abandon de familie..pe motiv ca tatal copilului este in imposibilitate de a plati pensia alimentara.
Fostul sot nu lucreaza cu contract de munca tocmai ca sa nu il gaseasca,dar si cand am intentat divortul tot la fel era situatia lui si i s-a fixat in functie de salariu minim pe economie din acel an,in valoare de 80 de lei lunar. Am fost astazi din nou la Politie si am vorbit cu cel care se ocupa de caz. Mi s-a spus ca paratul isi asuma ca va reveni cu banii la zi,dandu-mi cate 100 sau 80 de lei cat este in sentinta,ca nu are de unde. Nu a fost de acord nici sa ma prezint la circa de Politie cu baiatul ca sa il vada. Cum va reveni la zi cu banii daca el imi da lunar cat scrie in sentinta? Mentionez ca nu are nimic pe numele lui si dupa cum am scris mai sus,nici loc de munca stabil. Baiatul este singurul lui copil
Sunt divortata din anul 2008. Fostul sot nu a platit pensia alimentara decat cateva luni.dupa divort. Anul trecut am depus plangere la parchet pentru abandon de familie. A fost trimis a plangerea la Politie ,pentru cercetari si abia astazi am fost sunata precum ca , fostul sot a fost audiat si ca mi-a pus prin madat postal 200 de lei. Vreau sa stiu prin ce modalitati pot recupera macar o parte din bani pentru ca sunt conștientă ca nu se poate pe toti 10, si cand sau cum sa procedez si cu majorarea pensiei de intretinere ? Si as dori sa stiu daca pot cere sa fie audiat si minorul in varsta de 12 ani jumatate. Multumesc